Het kiezen van de juiste WordPress websitebouwer is een belangrijke taak als je met een klant werkt. Vooral als de klant direct toegang wil hebben om zijn website te bewerken of nieuwe inhoud toe te voegen. De juiste websitebouwer kan van invloed zijn op de tevredenheid van je klant, omdat het hun ervaring met het bewerken van hun website beïnvloedt.

Hieronder vind je de top 3 redenen om Elementor te gebruiken als je een website bouwt voor een klant.

1. Volledige ontwerpflexibiliteit voor jou, intuïtieve ervaring voor je klant

Elementor’s WordPress website builder plugin is de populairste WordPress plugin en wordt op 10% van het internet gebruikt. Het wordt onderhouden door een wereldwijd team van professionals, toegewijd aan het maken van producten die webbouwers sterker maken. Er worden regelmatig nieuwe functies geïntroduceerd die je meer aanpassingsmogelijkheden, betere workflowfuncties en meer bieden.

De builder kan worden gebruikt om eenvoudige en complexe websitebouwtaken uit te voeren. Ze stellen je in staat om enerzijds zeer geavanceerde en complexe websites te maken, maar maken het anderzijds ook gemakkelijk om aan je klant te leveren als je klaar bent. Je kunt ze eenvoudig instructies geven over hoe ze eenvoudige taken moeten uitvoeren, waardoor ze een gevoel van eigenaarschap en zeggenschap over hun digitale domein krijgen.

Group 10881344 Een Website Bouwen Voor Een Klant - Dit Zijn De 3 Belangrijkste Redenen Om Elementor Te Gebruiken 1

Elementor website builder bevat alle functies die je nodig hebt om een volledig aangepaste, professionele website te maken. Het bevat een robuuste Drag & Drop bouwer, een widget voor elk doel, geavanceerde aanpassingsopties met aangepaste code en CSS, bewegingseffecten, dynamische inhoud en uitgebreide functies voor marketing en e-commerce.

Om je workflow, productiviteit en creativiteit te verhogen, kunnen jij en je klant ook gebruikmaken van Elementor AI. Je kunt het gebruiken om complete Containers in Elementor te maken met behulp van een tekstuele aanwijzing, een variatie op een van de sjablonen in de bibliotheek aanvragen of naar een andere website verwijzen om een soortgelijke lay-out in je eigen website te maken. Je kunt het ook gebruiken om direct tekst, code, afbeeldingen en meer te genereren.

2. Beheer de bewerkingstoegang van de klant om de website intact te houden

Met Elementor heb je controle over de bewerkingservaring van je klant. Op die manier geef je je klanten hun eigen autonomie en zorg je er tegelijkertijd voor dat ze geen websiteontwerpen afbreken of overweldigd raken door de robuustheid van functies.

Met behulp van de Role Manager kun je een gebruikersprofiel voor je klant aanmaken en het toegangsniveau voor het bewerken van de website bepalen. Je kunt ze bijvoorbeeld toestaan om inhoud te bewerken, maar geen toegang geven tot de editor.

Pro Element Manager Role Permission Een Website Bouwen Voor Een Klant - Dit Zijn De 3 Belangrijkste Redenen Om Elementor Te Gebruiken 2

Je kunt ook de Elementor Manager in Elementor gebruiken om te bepalen welke widgets worden weergegeven in de Editor voor elke gebruiker, op basis van de rol die ze hebben. Op die manier kun je widgets verwijderen uit het widgetpaneel voor specifieke gebruikers, zonder de widgets van de voorkant te verwijderen.

3. Naadloze samenwerkingservaring om je werkstroom te verbeteren en te versnellen

Met de functie Ingebouwde notities kan elke gebruiker anderen met toegang tot de website taggen zonder dat daar een extra plugin voor nodig is, wat vaak duur is. Jij en je klanten kunnen elkaar direct in de editor of in de voorbeeldmodus taggen. Je klanten kunnen opmerkingen en feedback voor je achterlaten, of jij kunt vragen en instructies voor je klanten achterlaten op contextuele locaties. Dit helpt je bij het stroomlijnen van je samenwerkingsproces en het bijhouden van niet-beantwoorde opmerkingen.

Maak uitzonderlijke websites met Elementor

De ervaring die je je klanten biedt wanneer je een website voor ze bouwt, kan een directe invloed hebben op je bedrijf. Een tevreden klant is eerder geneigd om je service aan te bevelen bij zijn vrienden of terug te komen met aanvullende zakelijke aanbiedingen.

Met Elementor kun je uitzonderlijke websites leveren aan je klanten en hen een websitebouwer bieden die voor hen toegankelijk is – wat resulteert in hogere tevredenheidspercentages.