Tijdens een recente Elementor workshop die we de naam “Kit Accelerator” gaven, namen 30 webontwikkelaars van over de hele wereld deel aan onze virtuele bijeenkomst om te leren hoe ze het volledige potentieel van Website Kits kunnen benutten. Het programma omvatte diepgaande sessies over best practices voor het aanpassen van de meer dan 100 Elementor Website Kits. Net als thema’s bevatten Kits alle websiteonderdelen en pagina’s die nodig zijn om een professionele online aanwezigheid te creëren en zijn ze de snelste manier om een nieuwe website op te starten.

Deelnemers kregen praktische training van Elementor-experts en leerden hoe ze de opdracht van een klant konden omzetten in een indrukwekkende website op Elementor Cloud. Elke deelnemer koos er een uit de honderden in de Kit-bibliotheek van Elementor Pro om zijn website te maken met zijn eigen tekst, beeldmateriaal, merkkleuren, typografie en stijl.

De workshop eindigde met een wedstrijd en we kozen de drie projecten die speciale erkenning verdienden en hun makers wonnen geweldige prijzen. Zonder verder oponthoud zijn hier onze winnaars en de redenen waarom we zo gek waren op de websites die ze hebben gemaakt met de exclusieve Kit-bibliotheek van Elementor Pro.

En de winnaars zijn…

03

Cathleen Heimes

door Proccon-Media

Proccon Meesterlijke, Bekroonde Websites Maken Met Elementor Kits 1

Gebaseerd op websitekit:Computertechnicus

Computer It Meesterlijke, Bekroonde Websites Maken Met Elementor Kits 2

Wat we zo leuk vonden aan Cathleen’s inzending

Cathleen’s website trekt bezoekers met een elegant ontwerp en duidelijke boodschap, terwijl een charmant vleugje creativiteit verbergt dat de site is gebaseerd op een Kit. De merkstyling is nog een bewijs van het hoge niveau van maatwerk dat mogelijk is bij het maken met de professionele kitbibliotheek van Elementor. Haar keuze om gebruik te maken van globale instellingen voor typografie en kleuren stelde haar in staat om een samenhangend ontwerpsysteem te creëren dat authentiek overeenkomt met het merk van de klant. Het slimme gebruik van SVG’s voor pictogrammen en illustraties past bij de visie van de klant en helpt deze over te brengen. Naast het prachtige ontwerp is haar website ook geoptimaliseerd voor snelheid en naadloze prestaties.

Cathleen deelt haar gedachten over Elementor Kits

Q. Waarom heb je voor de Kit “ Computer Technician” gekozen?

A. “Toen ik naar de briefing van de klant keek, zocht ik naar een kit die een meer ’technische’ look zou hebben met een aantal verfijnde grafische elementen. De strakke look, de typografie en de visuele elementen (pictogrammen, Lottie-animaties) van de ‘computertechnicus’-kit pakten me meteen en waren de perfecte match.”

Q. Zou je de website van je volgende klant met kits bouwen?

A. “Ja! Het gebruik van een kit versnelt echt het hele proces van het ontwerpen van een structuur, visuele elementen en interactieve ideeën. Een kit is een soort “statement”, een startpunt waarvan je je eigen “mening” kunt aftrekken of toevoegen in termen van een stijlgids en look. Mijn kit voelde als een vriendelijk en volwassen “maatje” dat me door dit project en de workflow loodste.”

Bekijk live website

02

Amanda Wolfe

door Peapod Marketing & Communicatie

Peapod 2 Meesterlijke, Bekroonde Websites Maken Met Elementor Kits 3

Gebaseerd op Website Kit:Ontwerpconferentie.

Design Conference Meesterlijke, Bekroonde Websites Maken Met Elementor Kits 4

Wat we zo leuk vonden aan Amanda’s inzending

Amanda koos een Kit die bedoeld was voor een ander soort bedrijf dan dat van haar klant en gebruikte het om een goed samengestelde mix van inhoud en interactie te creëren. Haar creatieve denkwijze voldeed aan het verzoek van de klant voor een vrolijke en energieke vibe vol foto’s van professionele fotoshoots.

We waren ook onder de indruk van een aantal van Amanda’s technische beslissingen, zoals haar SEO-savvy keuze om een extra menu in de footer op te nemen. Amanda gebruikte ook SVG’s in plaats van PNG’s of andere zware afbeeldingsformaten. Kortom – een uitstekend resultaat voor een in het oog springende website!

Amanda deelt haar gedachten over Elementor Kits

Q. Waarom heb je gekozen voor de “Design Conference” Kit?

A. “Ik was op zoek naar veel ruimte voor een helder , gedurfd kleurenpalet; een beetje grillig en leuk; ronde/zachtere vormen waren een bonus. De Design Conference Kit had felle kleuren en ronde afbeeldingen, maar het menu trok als eerste mijn aandacht. Een cirkelvormige pop-up gebruiken als menu is iets wat ik nog niet eerder heb gezien of gedaan en ik wist ook niet hoe, en ik wist dat dit een functie zou zijn waar mijn klant enthousiast over zou zijn.”

Q. Zou je de website van je volgende klant met Kits bouwen?

A. “Wat echt cool was aan dit proces was dat we de klant er iets eerder bij betrokken hebben. …Om ongegeneerd gebruik te kunnen maken van kits in gesprekken over wat belangrijk voor hen was of wat eruit sprong, of om de behoeften aan inhoud duidelijk in te kaderen, zonder noodzakelijkerwijs een wireframe te maken… Ik denk dat de mogelijkheden daardoor levendiger aanvoelden voor mijn klant en we hadden veel goede samenwerking.”

“Mijn klant voelde zich zekerder om dingen te vragen in plaats van het gevoel te hebben dat elke verandering een enorme puinhoop zou zijn of een hoop extra werk… Die mate van vrijheid zorgde in dit geval voor een nog grotere wow-factor aan het eind! Zowel in het kunnen waarmaken van hun stoutste dromen, als hoe leuk het voor mijn klant was om te zien waar we begonnen en hoe we terechtkwamen. Ze is nu een voorvechter voor mijn bedrijf en wil anderen mijn kant op sturen… Kit-work vergroot mijn bereik, niet beperkt het!”

Bekijk live website

01

Melissa Zarda

door Hollyststudio

Hollyststudio Meesterlijke, Bekroonde Websites Maken Met Elementor Kits 5


Gebaseerd op website Kit: De Trekker (trekking-tour-company)

Deze Afbeelding Heeft Een Leeg Alt-Attribuut; De Bestandsnaam Is Detrakker.jpg

Wat we zo leuk vonden aan Melissa’s inzending

De website van Melissas is een goed voorbeeld van het succesvol kiezen van een Kit op basis van de ontwerpvoorkeuren van de klant in plaats van de bijbehorende industrie. Haar website valt op door de creativiteit en het meesterlijke gebruik van de functies van haar Kit, terwijl er ook pop-ups en nieuwe secties zijn toegevoegd die niet in de oorspronkelijke Kit zaten.

We waren onder de indruk van het slimme gebruik van SVG’s, spaties, randen en maskers om unieke vormen te maken die licht van formaat en efficiënt qua laadtijd waren. We hebben deze website het hoogst geplaatst vanwege het uitstekende vakmanschap en maatwerk dat is geleverd. De responsieve stijl vertelt een visueel verhaal met globale kleuren en typografie en een goede balans tussen witruimte en inhoud.



Melissa deelt haar gedachten over Elementor Kits

Q. Waarom heb je voor de Trekker-kit gekozen?

A. “Toen ik naar de klantopdracht keek, was ik op zoek naar kunstzinnig, leuk, veel kleur, uniek en creatief, niet zakelijk – een ontspannen Kit. Nadat ik ze allemaal had bekeken, heb ik het aantal keuzes teruggebracht tot 3, maar uiteindelijk koos ik voor Trekker, die niet eens op mijn oorspronkelijke lijst stond. Het voelde gewoon goed en had de mid-century mod uitstraling waar mijn klant voor ging.”

Q. Zou je de website van je volgende klant met Kits bouwen?

A. “Ik vind het leuk dat het een complete kit is – niet alleen een paar pagina’s, maar zelfs een 404, popup, sjabloon voor een enkele post, enzovoort. Ik denk dat het ideaal is voor kleinere sites en dat het me ook kan helpen om van start te gaan met grotere sites die meer functies nodig hebben (zoals CPT / ACF, bijvoorbeeld). Ik ben eigenlijk al begonnen met het gebruik van Kits voor 3 nieuwe sites die ik ben begonnen sinds dit project begon!”


Bekijk live website

Belangrijkste punten uit de winnende inzendingen van de kit accelerator

We willen allemaal ons niveau verhogen en websites van hogere kwaliteit leveren, die er niet alleen mooi uitzien maar ook de problemen van onze klanten oplossen. Meer waarde leveren aan je klanten is niet altijd gemakkelijk op een deadline, en dat is precies wanneer Elementor Kit Library en Elementor Cloud je dat extra zetje kunnen geven dat je nodig hebt.

Al onze winnaars gebruikten Kits als richtlijnen die hen herinnerden aan essentiële onderdelen van de sites van hun klanten en genoten tegelijkertijd van de vrijheid om meer functies toe te voegen om aan de behoeften van hun klanten te voldoen. Doordat ontwerpers niet vanaf nul hoeven te beginnen, kunnen ze meer aandacht besteden aan de esthetiek en functionaliteit van hun ontwerpen en meer waarde creëren voor hun klanten. Elementor Cloud maakt nog meer energie vrij voor onze ontwerpers doordat ze het instellen van WordPress en het installeren van Elementor Pro kunnen overslaan.

Kits gaan niet over snelkoppelingen, maar over efficiëntie. Onze winnaars hebben extra tijd om zich te concentreren op de belangrijke dingen, zoals het voorbereiden van hun projecten. Ze hebben allemaal hun resultaten gemaximaliseerd door kwaliteitsafbeeldingen te verzamelen en zorgvuldig kleuren en lettertypen te kiezen die passen bij het merk van de klant. Deze keer was het de voorbereiding, niet de praktijk, die perfect maakte.

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken die heeft deelgenomen aan de versneller. Roni Ezra-Friedman, Sivan Kotek, Maayan Lazarovich, Rachel Skiba, Tali Vasilevsky en alle anderen die hebben meegeholpen aan dit geweldige project.

Klaar om je spel te verbeteren? Je kunt je abonnement eenvoudig upgraden en beginnen met het maken van websites op Elementor Cloud met onze uitgebreide Kit-bibliotheek.

Gebruik je ook de Elementor kit in je werkproces?
Laat het ons weten in de comments! We zouden het geweldig vinden om je resultaten te zien in de comments.