Over Onlychild

Onlychild Design is een full-service ontwerpstudio die zich richt op het empoweren van vrouwen door hen te helpen hun droommerken te creëren, opnieuw vorm te geven en uit te voeren.

Lina en Nazareno zijn zeer getalenteerde en creatieve mensen met indrukwekkende portfolio’s van fantastische websites. Lina is de oprichter van Onlychild en een ervaren grafisch ontwerper, terwijl Nazareno een full-stack ontwikkelaar is met een passie voor het maken van websites. Ze brengen een unieke combinatie van vaardigheden naar hun projecten, wat resulteert in verbluffende en functionele websites.

Sinds ze Elementor hebben ontdekt, gebruiken ze het als hun belangrijkste tool voor het maken van websites voor hun klanten. Ze waarderen de constante updates en verbeteringen aan het platform en ze geloven dat het een essentieel hulpmiddel is voor hun bedrijf.

Maart Website van de Maand: CC Digitaal

2023 04 Showcase Best Website Elementor Showoff: Beste Website Van De Maand - Maart 2023 1

De website van de maand maart 2023 is een prachtig ontworpen platform voor een talentenbureau dat verschillende talenten laat zien met behulp van de krachtige Loop Builder-functie van Elementor. Met een minimalistisch ontwerp en zorgvuldig gekozen animaties, zoals het Zoom on hover-effect, vestigt de website de aandacht van de bezoeker op de talenten die het vertegenwoordigt.

Daarnaast heeft de website een nieuwspagina met een aangepaste cursor om gebruikers te betrekken en aan te moedigen het volledige artikel te lezen. De Over-pagina, gemaakt met Elementor-elementen en bewegingseffecten, geeft bezoekers meer informatie over het bureau, terwijl de eenvoudige contactpagina met een Elementor-formulier eenvoudige communicatie mogelijk maakt.

“Ons doel was om een visueel boeiende en eenvoudig te navigeren website te maken die de talenten die CC Digital vertegenwoordigt in het best mogelijke licht zet.”

Lina Cordero

Een diepgaande blik op CC Digital

2023 04 Showcase Best Website Screenshot 4 Elementor Showoff: Beste Website Van De Maand - Maart 2023 2

Homepage

De pakkende homepage zet de toon voor de hele website, weerspiegelt de identiteit en waarden van CC Digital, trekt de aandacht van bezoekers en laat de belangrijkste aanbiedingen zien. Aangepaste sjablonen, CSS en interactieve elementen werken samen om een naadloze gebruikerservaring te creëren. Het slimme gebruik van aangepaste CSS transformeert afbeeldingen in de carrousel in klikbare links die gebruikers naar het profiel van elk talent leiden, genereert een opvallend wisselend effect met gevarieerde marges en creëert een speelse cursor die aanzet tot interactie, wat de algehele aantrekkingskracht van de website verder verbetert.

2023 04 Showcase Best Website Screenshot 5 Elementor Showoff: Beste Website Van De Maand - Maart 2023 3

Talent en Nieuws

Dankzij Custom Post Types kan de klant moeiteloos nieuwe talenten en nieuwsartikelen uploaden. Met ACF-integratie vallen alle koppen, tekst, galerijen en andere details perfect op hun plaats. Voor talenten met een of meer sociale profielen komt aangepaste code te hulp, die lege links met finesse verbergt. De Elementor Loop Builder doet zijn werk om loops te maken voor zowel talenten- als nieuwspagina’s. Aangepaste CSS voegt heerlijke animaties toe bij hover, zoals inzoomen en het veranderen van tekstkleur.

2023 04 Showcase Best Website Screenshot 2 Elementor Showoff: Beste Website Van De Maand - Maart 2023 4

Over ons

De Over ons-pagina is een prachtige reis door het verhaal en de waarden van CC Digital, kunstig gemaakt met Elementor-elementen om een blijvende indruk achter te laten. Door gebruik te maken van Elementor bewegingseffecten en transformatie-effecten komt de pagina tot leven en wordt het publiek op een dynamische en gedenkwaardige manier betrokken. Deze creatieve accenten laten niet alleen de expertise van het team zien, maar weerspiegelen ook de passie en toewijding die Onlychild in elk project legt.

Contact Pagina

Het doel van de contactpagina was om het contactproces zo naadloos mogelijk te laten verlopen, door een eenvoudig maar effectief formulier te integreren om potentiële klanten aan te moedigen contact op te nemen. Met behulp van de form builder van Elementor en aangepaste code werd een eenvoudig en visueel aantrekkelijk contactformulier gemaakt dat het communicatieproces stroomlijnt en bezoekers aanmoedigt om contact op te nemen voor meer informatie.

Klanten machtigen met Elementor

Het succes van Onlychild Design komt voort uit hun streven om klanten in staat te stellen hun websites zelfstandig te beheren. Lina benadrukt het belang van klanten empowerment door te zeggen: “We werken met veel kleine bedrijven en we willen ervoor zorgen dat we ze in staat stellen om dingen zelf te doen.” Door praktische begeleiding en tutorials te bieden, zorgen Nazareno en Lina ervoor dat zelfs kleine bedrijven zonder speciale websiteteams de kracht van Elementor kunnen benutten.

Nazareno’s favoriete Elementor-functies

Bij het bespreken van zijn favoriete Elementor functies, benadrukte Nazareno het belang van de Loop Builder: “We hebben de nieuwe e-commerce Loop Builder uitgeprobeerd en het is een cruciaal onderdeel van ons ontwikkelingsproces geworden.” Hij noemde ook het belang van aangepaste sjablonen en benadrukte dat deze essentieel zijn bij het maken van verschillende websites voor klanten met Onlychild Design.

Vooruitkijken: CC Digital’s toekomst met Elementor

Terwijl CC Digital naar de toekomst kijkt, blijven ze Elementor gebruiken voor toekomstige websiteprojecten. Ze houden van de constante updates van het platform en kijken reikhalzend uit naar de komende innovatieve AI-functies. Nazareno verwoordde hun enthousiasme door te zeggen: “We zijn echt enthousiast om de nieuwe AI-functies te proberen en we zullen het blijven gebruiken. Het is de belangrijkste tool die we gebruiken om websites te maken, dus dat houden we zo.” Lina en Nazareno’s toewijding aan Elementor laat de veelzijdigheid en het potentieel van het platform zien voor het maken van uitzonderlijke websites voor hun klanten.

Felicitaties aan Lina Cordero, Nazareno Caggiano en Onlychild Design voor hun verkiezing tot Elementor Showoff Website van de Maand maart 2023. Hun uitzonderlijke werk springt er echt uit en we kijken uit naar meer buitengewone creaties van het getalenteerde team van Onlychild Design. Terwijl ze zich blijven inzetten voor vrouwen en verbluffende, impactvolle merkidentiteiten ontwikkelen, vinden we het geweldig om hun reis te volgen en hun prestaties te vieren.

Bezoek de website van de maand: https://ccdigital.co

Vist Onlychild Ontwerp: https://www.onlychildesign.com