Om onze 6e verjaardag te vieren, geven we je een voorproefje van de sfeer hier bij Elementor door je een levendige selectie iconen, stickers en illustraties aan te bieden, gemaakt door onze getalenteerde ontwerpers.

Dit pakket met webdesigns voor verjaardagen bevat een verscheidenheid aan pictogrammen, van een knallende champagnefles en een polaroidcamera tot een discobal en feesthoeden, plus nog veel meer.

Het pakket bevat ook een serie neonkleurige illustraties van dansers en decoratieve piepballonvormen. Aan de mix zijn veelzijdige stickers toegevoegd met typografie en verkoopsymbolen om elke websitepromotie op te fleuren.

Laten we een feestje bouwen!

Verjaardag Icoon Kit

De verjaardagspictogrammenset bestaat uit 29 unieke pictogrammen en vertegenwoordigt een reeks feestuitdrukkingen en gestileerde vormen. Voeg wat kleur toe aan je volgende project met deze feestelijke pictogrammen. Gebruik ze gerust op je websites of die van je klanten.

Internal Icons Speciaal 6E Verjaardagscadeaupakket: Gratis Pictogrammen, Stickers En Illustraties! 1

Benieuwd hoe je deze collectie in je volgende project kunt toepassen? Kijk dan eens naar deze sprankelende feestelijke landingspagina. Boordevol verjaardagspictogrammen op een contrasterend donker modern canvas. Maak je klaar om je wereld te kleuren!

Internal Icons 2 Speciaal 6E Verjaardagscadeaupakket: Gratis Pictogrammen, Stickers En Illustraties! 2

Verjaardag Illustratie Kit

Blaas je website op met deze opblaasbare set illustraties die klaar zijn om te feesten. Versier je homepage met deze pastelkleurige neondansers vol funky ballonnen, feestartikelen en een boombox die klaar is om te ontploffen.

Internal Illustartions Speciaal 6E Verjaardagscadeaupakket: Gratis Pictogrammen, Stickers En Illustraties! 3

Laat je inspireren door het ritme van onze verjaardagsillustraties die kleur geven aan deze fictieve concert line-up. Inspireer je publiek om te bewegen op de maat van je ontwerpen met deze eigentijdse kijk.

Internal Illustartions 2 Speciaal 6E Verjaardagscadeaupakket: Gratis Pictogrammen, Stickers En Illustraties! 4

Verjaardag Stickers Kit

Laat het feest beginnen met dit retro pakket met meer dan een dozijn stickers op maat. Geef je verkooppagina’s meer pit door deze opgepompte stickers strategisch te plaatsen om je bezoekers voor je te winnen.

Bday Gift Pack Internal Stickers Speciaal 6E Verjaardagscadeaupakket: Gratis Pictogrammen, Stickers En Illustraties! 5

Disclaimer

  • Het speciale 6e verjaardagscadeaupakket: Gratis Pictogrammen, Stickers en Illustraties! kan op elk moment naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving worden beëindigd, hetzij geheel of gedeeltelijk, of worden gewijzigd als dit wordt veroorzaakt door een technische fout.
  • Misbruik of vermoede frauduleuze activiteiten in verband met het speciale 6e verjaardagscadeaupakket: Gratis pictogrammen, stickers en illustraties! kan leiden tot intrekking of weigering van het cadeaupakket.
  • De deelnemer vrijwaart Elementor in geval van aanspraken van derden, van welke aard dan ook, die voortvloeien uit door de deelnemer verrichte onrechtmatige handelingen.
  • Door deel te nemen aan het speciale 6e verjaardagscadeaupakket: Gratis pictogrammen, stickers en illustraties! ontslaat de deelnemer Elementor van elke aansprakelijkheid.