We zijn verheugd om de langverwachte functie Weergavevoorwaarden te introduceren waarmee je elementen kunt weergeven volgens verschillende voorwaarden en parameters. Je kunt ook samenwerkingen stroomlijnen door het widgetpaneel van teamgenoten vanuit de Element Manager aan te passen aan hun toegewezen rol. Deze versie houdt je formulieren spamvrij met een naadloze integratie tussen de Form Builder en het spamfilter Akismet. Bovendien hebben we de kracht van AI Containers geïntegreerd in de sjabloonbibliotheek van Elementor, zodat je inhoud- en stijlvariaties van professioneel ontworpen sjablonen kunt genereren die perfect bij je website passen. Je kunt ook URL’s van het open web gebruiken als referentie voor het genereren van hele containers.

Cover 1 Introductie Van Elementor 3.19: Weergavevoorwaarden, Rolmachtigingen In De Elementmanager En Meer 1

[Pro] Nieuw: Weergaveomstandigheden – Maak van elke pagina een gepersonaliseerde en dynamische ervaring

Weergavevoorwaarden introduceert een wereld aan mogelijkheden voor webbuilding, waarmee je elke pagina kunt veranderen in een dynamische bezoekerservaring op basis van verschillende voorwaarden en regels. Deze voorwaarden kunnen gebaseerd zijn op factoren zoals de tijd en datum van het bezoek, de identiteit van de bezoeker en het type pagina dat ze bekijken. Je kunt meerdere voorwaarden aan elk element toevoegen en ze koppelen met behulp van de “AND” logica. Dit betekent dat het element alleen zichtbaar is voor bezoekers als aan alle voorwaarden tegelijkertijd wordt voldaan.

Als je bijvoorbeeld een weekenduitverkoop wilt promoten, kun je ervoor kiezen om een marketingbanner weer te geven op vrijdag, zaterdag en zondag. Stel de voorwaarde “Dag van de week” in op “Is” en selecteer de gewenste dagen voor het weergeven van de marketingbanner.

Een andere manier om weergavevoorwaarden te gebruiken is door je blogberichten exclusief te maken voor abonnees. Maak een container die bezoekers blokkeert om de inhoud van de post te bekijken, behalve de titel en het uittreksel. Plaats in dezelfde container een uitnodiging voor bezoekers om zich te abonneren zodat ze het volledige bericht kunnen lezen. Stel vervolgens de weergavevoorwaarden van de uitnodigingscontainer voor abonnementen in op “Rol”, “Is niet” en selecteer de optie “Abonnee”. Op deze manier hebben alleen abonnees toegang tot het volledige bericht, omdat de uitnodigingscontainer de bloginhoud blokkeert voor bezoekers die geen abonnee zijn.

Deze functie zal beschikbaar zijn in de Advanced, Expert en Agency Elementor Pro abonnementen en in alle Elementor Hosting abonnementen. Als speciale uitzondering zal deze functie ook beschikbaar zijn voor Legacy Essential abonnementen die voor 4 december 2023 zijn aangeschaft. We zijn benieuwd hoe je deze functie op je website gebruikt!

Pro Element Manager Role Permission Introductie Van Elementor 3.19: Weergavevoorwaarden, Rolmachtigingen In De Elementmanager En Meer 2

[Pro] Widgetpanelen voor teamgenoten en klanten aanpassen vanuit de Elementmanager

Deze versie verbetert de samenwerking met teamgenoten en andere belanghebbenden door rolmachtigingen te introduceren in de Element Manager. Hierdoor kun je de widgets die worden weergegeven in het widgetpaneel van elk teamlid aanpassen op basis van hun toegewezen rol in de rolmanager. Je kunt bijvoorbeeld geavanceerde widgets zoals het “Loop Grid” of alle “WooCommerce” gerelateerde widgets verwijderen uit het widgetpaneel van alle gebruikers die zijn gedefinieerd als “Auteur”. Hierdoor wordt het widgetpaneel meer gefocust en toont het alleen de relevante widget voor elke rol.

In tegenstelling tot het uitschakelen van widgets met de Element Manager, zal het wijzigen van de rolpermissies van een widget geen invloed hebben op de voorkant van je site of bestaande widgets van het canvas verwijderen. De widget blijft zichtbaar voor bezoekers, maar gebruikers zonder rechten voor een specifieke widget kunnen die widget niet toevoegen aan de Editor.

Pro Akismet Anti Spam Integration In The Form Builder Introductie Van Elementor 3.19: Weergavevoorwaarden, Rolmachtigingen In De Elementmanager En Meer 3

[Pro] Spam filteren met de Akismet-integratie

De Form Builder integreert nu naadloos met het Akismet spamfilter om je formulieren te beschermen tegen spam inzendingen. Akismet werkt op de achtergrond en maakt gebruik van AI-technologie om spam met 99,9% nauwkeurigheid te detecteren zonder dat je bezoekers extra handelingen hoeven te verrichten. Dit zorgt voor een naadloze ervaring voor bezoekers, terwijl het ook de sitebeheerders beschermt.

De Akismet plugin kan op vier verschillende veldtypes worden ingeschakeld: “Naam”, “URL“, “Email” en “Bericht”. Zodra het filter is ingeschakeld, zullen berichten die als spam worden verdacht niet op je inzendingspagina verschijnen en niet per email worden verzonden. Dit maakt het makkelijker voor je om berichten van bezoekers te beheren.

Deze functie is beschikbaar in de Advanced, Expert en Agency Elementor Pro abonnementen en in alle Elementor Hosting abonnementen.

Ai Text To Elementor Introductie Van Elementor 3.19: Weergavevoorwaarden, Rolmachtigingen In De Elementmanager En Meer 4

[Elementor AI] Inspireer je creatie met webgebaseerde containergeneratie

Ben je op een website gestuit die je inspireert? Kopieer de URL ervan in Elementor AI, kies welk deel van de pagina je als referentie wilt gebruiken, typ een prompt in als je de inhoud en stijl wilt aanpassen, en daar ga je – drie variaties van Elementor Containers geïnspireerd door het ontwerp dat je hebt geselecteerd en geoptimaliseerd voor prestaties. Zo kun je in een paar minuten ingewikkelde lay-outs maken die geïnspireerd zijn op je favoriete ontwerpen, je workflow stroomlijnen en creëren met Elementor efficiënter dan ooit maken. En wees gerust, het nieuwe ontwerp dat je kiest is van jou en er worden geen auteursrechten geschonden omdat de technologie alleen de URL als referentie gebruikt en deze niet kopieert.

Gratis proefabonnement

Ai Generate Container Variations From The Template Library Introductie Van Elementor 3.19: Weergavevoorwaarden, Rolmachtigingen In De Elementmanager En Meer 5

[Elementor AI] Containervariaties genereren uit de sjabloonbibliotheek

Deze versie voegt een “Genereer Variaties” knop toe aan het sjabloonselectiescherm, waarmee je elke sjabloon of voorontworpen blok als referentie kunt gebruiken om AI-gegenereerde container variaties te maken. Je kunt ook een aanwijzing toevoegen die de resultaten nog dichter bij het gewenste resultaat brengt.

Door variaties van sjablonen te genereren, krijg je drie verschillende AI-gebaseerde versies van de sjabloon, elk met een eigen stijl en inhoud. Je kunt ook variaties van containers genereren uit de sjabloonbibliotheek, direct vanuit de AI Containers prompt invoer en je hebt de flexibiliteit om elke container handmatig aan te passen en je resultaten te verfijnen met stylingopties en extra AI-tools zoals de tekstgenerator en mogelijkheden om afbeeldingen te bewerken.

Gratis proefabonnement

Minimaal vereiste PHP versie 7.4

Als onderdeel van onze voortdurende inspanningen om nieuwe functies te introduceren, de prestaties te verbeteren en de beveiliging te verbeteren, is het noodzakelijk om de mogelijkheden van de nieuwste versies van PHP volledig te benutten. Daarom is deze versie van Elementor alleen compatibel met websites met PHP versie 7.4 en hoger. We raden je aan om je PHP-versie bij te werken naar een compatibele versie om gebruik te kunnen maken van de nieuwste updates. Als je server nog oudere PHP-versies gebruikt, blijft je website functioneren, maar kun je niet updaten naar Elementor 3.19. Lees voor meer informatie over Elementor’s stappenplan voor het upgraden van PHP-versies.

Additional Updates Introductie Van Elementor 3.19: Weergavevoorwaarden, Rolmachtigingen In De Elementmanager En Meer 6

Extra updates

  • Mega Menu Verbetering: Geef vorm aan de dropdown indicator inclusief de grootte, spatiëring, rotatie en kleur.
  • Extra aangepaste eenheden: Diverse aangepaste eenheden zoals rem, em, vw en meer toegevoegd aan alle stijlcontroles in de editor.
  • Werkstroom hints voor redacteur: Verbeter de toegankelijkheid en SEO met hints in het bewerkingspaneel wanneer een afbeelding een alt-tekst mist.
  • Responsieve achtergrondverloop: Pas de locatie en hoekinstellingen van achtergrondverlopen aan volgens breekpunten met responsieve besturingselementen.
  • JSON upload rechten: Stel in welke rollen JSON-bestanden mogen uploaden om de hoogste beveiligingsstandaarden te garanderen als je website meerdere medewerkers heeft.

Creëer dynamische bezoekerservaringen, stroomlijn samenwerkingsverbanden en bescherm je formulieren met Elementor 3.19

Deze versie richt zich op het creëren van ervaringen op maat voor je bezoekers en teamgenoten. Met weergavevoorwaarden kun je dynamische ervaringen bouwen op basis van de inhoud van je site, de identiteit en het gedrag van de bezoekers en parameters zoals datum en tijd. Je kunt ook gerichte werkomgevingen creëren voor teamleden die samenwerken op je site door rechten in te stellen in de Element Manager op basis van hun toegewezen rollen. Bovendien beschermt de Akismet-integratie je formulieren naadloos tegen spamberichten. Je kunt ook de voorontworpen blokken en ontwerpen in je Sjabloonbibliotheek uitbreiden door Elementor AI te gebruiken om variaties op die ontwerpen te genereren. Gebruik ze in combinatie met je aanwijzingen om je volledige ontwerpvisie te realiseren.

Laat ons weten wat je van deze nieuwe functies vindt en hoe je van plan bent ze in je volgende project te gebruiken!