Maak kennis met het Brave Team

Brave is een in Bali gevestigd branding- en webbureau voor non-profits en missiegedreven merken. Ze geloven dat goede branding de wereld ten goede kan veranderen en werken hard om dat te bewijzen. Sinds 2017 hebben ze geholpen met het creëren van merken, het bouwen van websites en het ontwerpen van communicatie voor non-profits en stichtingen over de hele wereld. Hun creatieve proces is erop gericht om communicatie-uitdagingen op te lossen en echte waarde te creëren voor hun klanten en hun doelgroep.

Het team achter dit project bestaat uit Lauren Kay, de medeoprichter en creatief directeur, Jalal, de art director, en Alfian Firdaus, de senior ontwikkelaar.

Lauren, met haar uitgebreide ervaring in de digitale ontwerpindustrie, leidde het team met een duidelijke visie. Jalal, met zijn scherpe oog voor esthetiek, zorgde ervoor dat het ontwerp van de website visueel aantrekkelijk en boeiend was. Alfian, met zijn technische expertise, bracht het ontwerp tot leven en zorgde ervoor dat de website niet alleen mooi maar ook functioneel was.

RiseNow.us: Een platform voor verandering

Beste Website Van De Maand - Juli 2023

RiseNow.us is een burgerrechtenorganisatie die werkt aan het veranderen van wetten. Ze geloven dat niemand machteloos is als we samenkomen en dat niemand onzichtbaar is als we eisen gezien te worden. Rise werkt aan het codificeren van burgerrechten en heeft bijgedragen aan het aannemen van meer dan 65 wetten. Ze zijn leiders van #MeToo, #StopAsianHate, Women’s March en March for Our Lives – de grootste grassroots organisatiemomenten in de recente geschiedenis van de VS.

De behoefte aan een nieuwe website kwam voort uit de wens van de organisatie om haar missie en werk beter te communiceren. Ze wilden een platform dat hun campagnes, middelen en impact effectief kon laten zien.

Het team van Brave ging de uitdaging aan om een eerdere doe-het-zelf-oplossing te herzien en creëerde een website die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook naadloos functioneert. De nieuwe website, met zijn frisse en aansprekende nieuwe branding, is een bewijs van de expertise en het talent van het Brave-team. Ze hebben de online aanwezigheid van Rise getransformeerd van een zelfgemaakte onderneming in een professioneel gemaakt platform dat hun missie effectief communiceert en hun publiek betrekt.

Diepgaande blik

Risenow.us Banner

Een van de opvallende kenmerken van de risenow.us website zijn de banners aan de binnenkant van de pagina. Alfian deelde hun innovatieve aanpak om een gevoel van diepte en visuele intrige te creëren. “We gebruikten een meerlaagse achtergrond met verschillende elementen zoals een golfpatroon, een ruistextuur, een beeldobject en een achtergrondverloop,” legde Alfian uit. Deze combinatie, samen met felle kleuren en sterke typografie, creëert een krachtige visuele impact die de kijker meteen aantrekt.

Interactieve Kaart Van Risenow.us

Een andere indrukwekkende functie van de website is een interactieve kaart van de Verenigde Staten. Lauren benadrukte het belang van deze functie. “Met de kaart kunnen gebruikers op hun staat klikken en zien welke wetten er zijn aangenomen en welke support er beschikbaar is voor seksuele overlevenden,” zei Lauren. Het team gebruikte een combinatie van JetEngine voor aangepaste posttypes, JetPopup voor dynamische pop-ups en aangepaste JavaScript om deze functie tot leven te brengen.

Risenow.us Toegankelijkheid

De website geeft ook prioriteit aan toegankelijkheid. Brave heeft een plugin ingebouwd waarmee gebruikers de website kunnen aanpassen aan hun toegankelijkheidsbehoeften. Alfian benadrukte het belang van het gebruik van SVG’s voor pictogrammen en afbeeldingen. “We zijn overgestapt op SVG’s zodat we de kleur kunnen veranderen in verschillende toegankelijkheidsmodi. Dit zorgt ervoor dat logo’s en andere visuele elementen zichtbaar blijven en kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker,” legde Alfian uit.

Vooruitkijken

Het team van Brave is toegewijd aan innovatie op het gebied van webontwikkeling en -ontwerp, waarbij ze hun processen voortdurend verfijnen met het oog op efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Hun doel is om hun klanten de middelen en onafhankelijkheid te geven om hun websites te beheren, en hun missie is goed te zien in hun werk aan het Rise project.

Lauren legt uit: “Onze klanten hebben meestal beperkte budgetten of middelen, en vaak moeten we de projecten aan hen overdragen. Door Elementor te gebruiken, kunnen ze hun onafhankelijkheid behouden om hun eigen campagnes, evenementen en meer te bouwen. ”

Felicitaties aan het Brave-team voor hun uitstekende werk aan Rise en we kijken uit naar meer van hun innovatieve oplossingen in de toekomst.

Ervaar zelf de kracht van Elementor en de creativiteit van het Brave team door de Rise website te bezoeken. We weten zeker dat je net zo onder de indruk zult zijn als wij.