Ontmoet Marlena Cavanaugh: De creatieve kracht achter Lion Tree Group

Marlena Cavanaugh, de CEO en creatief directeur van Lion Tree Group, heeft een indrukwekkende achtergrond in digitale marketing en webontwikkeling.

Toen Marlena haar reis met WordPress besprak, zei ze: “We zijn ongeveer 10 jaar geleden begonnen met het ontwikkelen in WordPress en we zijn 100% toegewijd aan het platform.” Ze kwam er echter achter dat de eerste builder die ze gebruikten star was en veel training van klanten vereiste voor updates. Dit bracht haar ertoe om Elementor als alternatief te onderzoeken. Ze herinnert zich haar eerste ervaring met Elementor door te zeggen: “Ik weet nog dat ik terug naar kantoor kwam en tegen mijn team zei: “Ik geloof dat we onze nieuwe oplossing hebben gevonden” en dat is wat we verder gebruikten.

“Onze grootste uitdaging was het combineren van de influencer persoonlijkheid te combineren met een volledig functionerende vastgoedwebsite, en het mengen van moderne influencer marketing met de traditionele Amerikaanse Western cultuur van de ranchindustrie.”

Marlena Cavanaugh

Een aanpak zonder code: Het volledige potentieel van Elementor benutten

Marlena stond voor een unieke uitdaging toen ze aan het James Bigley project werkte: het mengen van de persona van een influencer met een volledig functionerende vastgoedwebsite die de geest van de traditionele Amerikaanse Western ranchcultuur belichaamde. Met een krappe deadline voor de boeg wist ze dat ze snel moest handelen en niet kon vertrouwen op aangepaste CSS of JavaScript. In plaats daarvan richtte Marlena zich op het gebruik van de ingebouwde functies van Elementor en het resultaat was een verbluffende website die binnen de gestelde tijd voldeed aan de specifieke eisen van het project.

Image 3 Elementor Showoff: Beste Website Van De Maand - April 2023 1

Een van de opvallende kenmerken van de website is het visueel opvallende heldengedeelte. Geïnspireerd door de adembenemende fotografie wilde Marlena James vastleggen in het heldengedeelte en tegelijkertijd de essentie van het leven op een ranch weergeven. Om dit te bereiken gebruikte ze Photoshop om aparte lagen te maken met de achtergrond en de afbeelding van James, waardoor ze slimme bewegingseffecten kon toepassen bij mouseover en scrollen, wat resulteerde in een boeiende ervaring.

Om meer visuele interesse te creëren, richtte Marlena zich op typografie, met name op de unieke “A” in het lettertype. Ze gebruikte een overvloeimodus in Elementor voor de koptekst, een techniek die ze overal op de site gebruikt, en legt uit: “Ik heb het gevoel dat het zo’n onderbenutte functie is in Elementor en het creëert echt een interessant effect.” Door gebruik te maken van deze functie kon Marlena een fascinerend tintje geven aan de heldensectie.

Image Elementor Showoff: Beste Website Van De Maand - April 2023 2

Over het vastleggen van de essentie van het project zei Marlena: “Ik was zo geïnspireerd door de waarde die James in al zijn TikToks brengt en wilde dat echt vastleggen in de site.” Om dit te bereiken verwerkte ze ingesloten video’s van James’ TikTok, die een interactief en boeiend tintje aan de site toevoegden.

Image 1 Elementor Showoff: Beste Website Van De Maand - April 2023 3

De woningdetails worden beheerd met behulp van een aangepast posttype. Marlena kan met JetEngine gemakkelijk en effectief eigendommen op de homepage zetten, waardoor uiteindelijk het verkeer naar de aanbieding toeneemt en James meer potentiële verkopen binnenhaalt.

Image 2 Elementor Showoff: Beste Website Van De Maand - April 2023 4

Terugkijkend op het project is het duidelijk dat Marlena iets heel bijzonders heeft bereikt. Het resultaat is een visueel verbluffende, volledig functionele onroerend goed website die met succes de influencer stijl van James Bigley samenvoegt met de traditionele ranch onroerend goed industrie en zijn unieke waardepropositie laat zien. De samensmelting van deze elementen creëert een naadloze en boeiende gebruikerservaring die James Bigley’s website onderscheidt van andere websites in de sector, en dat alles zonder aangepaste codering.

Voldoen aan de behoeften van klanten met Elementor

Marlena is een grote fan van Elementor en waardeert het gebruiksgemak en de flexibiliteit. Ze zei: “We werken met veel middelgrote tot grote bedrijven en veel van hen komen naar ons toe met de vraag of we ervaring hebben met Elementor.” Dit weerspiegelt de groeiende populariteit van het platform onder klanten.

Op de vraag of ze iets anders zou doen voor soortgelijke projecten in de toekomst, antwoordde Marlena: “Als we het gevoel hebben dat iets beter is voor onze klanten of in het algemeen beter is vanuit het oogpunt van prestaties. Dat zullen we zeker doen.”

Marlena’s toewijding aan het leveren van de beste oplossingen voor haar klanten via Elementor is een bewijs van haar inzet voor het leveren van uitzonderlijke resultaten en voortdurende verbetering.

Viering van de prestatie van Lion Tree Group

Felicitaties aan Marlena Cavanaugh en Lion Tree Group voor hun selectie als Elementor Showoff Website van de Maand in april 2023. Hun uitzonderlijke werk springt er echt uit en we zijn benieuwd naar meer verbazingwekkende creaties van het getalenteerde team van Lion Tree Group. Terwijl ze doorgaan met het bouwen van gedenkwaardige ontwerpen en het behalen van resultaten voor hun klanten, kijken we ernaar uit om hun reis te volgen en hun prestaties te vieren.

Bezoek de website van de maand: https://jamesbigleyranches.com/

Leeuw Boom Groep: https://www.liontreegroup.com/