Ik ben verheugd te kunnen aankondigen dat Elementor officieel Strattic heeft overgenomen, ’s werelds belangrijkste WordPress statische hostingoplossing.

Door Strattic aan ons portfolio toe te voegen, zijn we beter in staat om de uitdagingen van miljoenen WordPress Web Creators op te lossen. Deze overname stelt ons in staat om de technologie van Strattic te gebruiken voor het bouwen van statische websites en om problemen op het gebied van stabiliteit, snelheid en beveiliging van dynamische sites op te lossen. Het is een volgende stap in het aanbieden van het allerbeste alles-in-één platform, met de toonaangevende editor plugin als kern en spannende nieuwe aanbiedingen zoals onze Cloud Website die eerder dit jaar is gelanceerd.

Doorgaan met ons streven naar snelle, betrouwbare en veilige websitehosting voor webontwerpers

Sinds de oprichting in 2018 heeft Strattic een statische architectuur ontwikkeld om stabiele en betrouwbare websites te draaien, waardoor downtime tot het verleden behoort en naadloze schaalbaarheid mogelijk is. Websites die draaien op Strattic staan bekend om hun bliksemsnelle websitesnelheden, ongeacht waar ter wereld bezoekers zich bevinden, omdat het gebruik maakt van vooraf gerenderde statische pagina’s die volledig worden geserveerd door een CDN.

Met statische hosting kunnen gebruikers hun dynamische WordPress websites als statische HTML/CSS replica’s uitrollen naar wereldwijde CDN netwerken, wat de prestaties van hun sites drastisch verbetert en potentiële beveiligingsproblemen en site storingen tijdens updates elimineert. Met een drastisch verminderd aanvalsoppervlak worden WordPress kwetsbaarheden irrelevant omdat beveiliging niet langer een defensieve inspanning is.

Ik ben ervan overtuigd dat Strattic’s technologie, knowhow, talent en gevestigde marktpositie als leider van deze technologie in de WordPress ruimte ons in staat zal stellen om de voordelen van statische hosting aan te bieden aan de gehele Elementor gemeenschap en een platform te bieden voor het hosten van ultraperformante grootschalige websites – alles op één plek.

Een gezamenlijk doel vinden met oude vrienden

Elementor And Strattic Elementor Neemt Strattic Over Om Wordpress Hosting Opnieuw Te Definiëren 1

De beslissing om Strattic over te nemen werd beïnvloed door verschillende ontmoetingen, persoonlijke connecties en een gedeelde toewijding aan het bevorderen van WordPress webcreatie.

In 2011 vroeg Ariel me hem te vergezellen naar WordCamp Jerusalem, waar Miriams team alle logistiek en inhoud van het evenement organiseerde en verzorgde. Dat was mijn eerste interactie met Miriam Schwab. Hier kwamen we met elkaar in contact als webcreators, elk met succesvolle webbureaus.

Drie jaar later hebben Ariel en ik WordCamp Tel Aviv officieel gesponsord met ons net gelanceerde bedrijf Pojo.me, de voorloper van Elementor. We waren erg blij dat Miriam haar support aan ons gaf als WordPress bedrijf dat de ontwikkeling van de lokale gemeenschap stimuleert.

Bij onze volgende ontmoeting in 2017 op WordCamp Europe waren Ariel en ik net klaar met het vieren van de eerste verjaardag van Elementor en het bereiken van 100.000 actieve installaties. Dit was toen ik Josh Lawrence voor het eerst ontmoette. Miriam en Josh hadden het over de uitdaging van beveiliging en stabiliteit van WordPress sites en hun plan om daar een oplossing voor te bedenken.

Het was twee jaar later, tijdens de vlucht naar WordCamp St. Louis, dat Miriam en Josh ons een overzicht gaven van hoe ze met succes een statische WordPress ervaring konden creëren met de lancering van Strattic. Met z’n vieren discussieerden we gepassioneerd over de toekomst van het hosten van WordPress sites.

Onze paden kruisten elkaar weer op de Israël Press4Word WordPress Conferentie in 2021, na gesprekken van Elementor en Strattic. Miriam stelde voor dat we moesten samenwerken en Strattic’s recente integratie van Elementor’s formulieren in de statische ervaring moesten delen.

Uiteindelijk realiseerden Ariel en ik ons eerder dit jaar dat, net zoals Elementor oplossingen bood aan miljoenen webbouwers, Strattic dezelfde reis aan het maken was. We ontdekten dat de doelen van de twee bedrijven op één lijn lagen, omdat we er allebei aan werkten om de WordPress gemeenschap de best mogelijke ervaring op het gebied van webcreatie te bieden. Dus na een decennium van persoonlijke connecties zijn we vandaag verheugd om de toevoeging van Strattic aan de Elementor familie aan te kondigen.

De toekomst van WordPress is krachtige, ultraveilige en hyperstabiele websites

Miriam And Yoni Pr 2 Elementor Neemt Strattic Over Om Wordpress Hosting Opnieuw Te Definiëren 2

Elementor heeft de afgelopen zes jaar baanbrekend werk verricht op het gebied van websiteontwerp en -bouwstandaarden als het snelst groeiende platform voor webcreatie van WordPress, in lijn met onze oprichtingsvisie om webmakers meer mogelijkheden te geven.

Na jaren miljoenen websites van energie te hebben voorzien met onze beroemde editor-plugin, blijven we ons inzetten om Elementor te versterken als ’s werelds beste editor, terwijl we nieuwe wegen inslaan in het leveren van innovatieve ervaringen bij het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van het web.

Nu Elementor achter de rug is, zal het Strattic team, onder leiding van Miriam en Josh, met ons samenwerken om de statische ervaring naar miljoenen gebruikers van WordPress en Elementor te brengen. Deze mijlpaal is weer een stap in de richting van onze gezamenlijke visie om het perfecte platform voor webcreators te bouwen.

Sluit je alsjeblieft bij ons aan als we het Strattic team verwelkomen in onze wereldwijde Elementor community en samen verder bouwen aan de toekomst van WordPress en webcreatie.