Deze release draait om verbeterde generatiemodellen voor hogere acceptatiepercentages en verbeterde beeldvariatiemodellen om je nog productiever te maken. Stel je voor dat je in recordtijd prachtige websites maakt, de verwachtingen van klanten overtreft en kostbare uren in je agenda vrijmaakt. Dat is de kracht die Elementor AI in jouw handen legt. Lees verder voor een aantal praktische manieren waarop je met de AI-tools van Elementor je website naar een hoger niveau kunt tillen.

Ai Release 0.4 Workflow Improvement 58 Improvement Context Ai 0.4 Release: Context Zorgt Voor Een Content Uplift Van 58% Voor Een Verbeterde Workflow 1

Verhoog de betrokkenheid met Elementor AI’s aangepaste code en CSS-generatie

Aangepaste code en CSS bieden een wereld aan ontwerpmogelijkheden en geven je ongeëvenaarde controle over elk element. Het schrijven van code kan echter ontmoedigend en tijdrovend zijn. Elementor AI neemt de codeerbarrière weg door Custom CSS te genereren voor verbluffende website-elementen. Inspiratie nodig? Verken onze bibliotheek met AI-aanwijzingen. Kennis van coderen is niet nodig!

Gebruikers betrokken houden: Visuele hints en confetti-animaties

Een goed geplaatste CSS animatie kan de betrokkenheid van gebruikers aanzienlijk vergroten. Visuele signalen zoals confettidouches of vallende confetti wekken emotionele reacties op, wat een positieve band met je platform bevordert.

Hier zijn enkele manieren waarop Elementoristen aangepaste Code & CSS kunnen gebruiken voor een dynamische webervaring:

  • Vier speciale gebeurtenissen: Black Friday, Cyber Monday of seizoensgebonden promoties (denk aan Moederdag, Valentijnsdag, Terug naar school) worden nog feestelijker met confetti die op je site neerdaalt. Het creëert een gevoel van urgentie en opwinding, waardoor klanten worden aangemoedigd om die beperkte aanbiedingen te grijpen.
  • Bevestig aankopen met een knipoog: Een feestelijke confettidouche bij het afrekenen voegt een vleugje vreugde toe aan het koopproces. Deze positieve bevestiging zorgt ervoor dat klanten tevreden zijn met hun aankoop en eerder geneigd zijn terug te komen.
  • High Five voor succes: Vier sollicitaties met een leuke animatie: Vergeet de droge bevestigingsmail! Vier sollicitaties met een leuke animatie zoals confetti of een high five emoji. Deze onverwachte verrassing zorgt voor een vleugje persoonlijkheid en laat sollicitanten zien dat je hun tijd waardeert en zorgt ervoor dat een bedrijf opvalt.
  • Erkenning van mijlpalen: Het bereiken van een mijlpaal, zoals een groot aantal abonnees of het bereiken van een doel voor fondsenwerving, verdient erkenning. Een uitbarsting van confetti erkent de collectieve inspanning en bevordert het gemeenschapsgevoel. Of overweeg om aangepaste CSS op de Counter-widget te gebruiken voor dynamische achtergronden met kleurverloop in de kleur van je merk voor een gedenkwaardige uitstraling.

Wees niet bang om te experimenteren! Onthoud dat AI-gegenereerde inhoud kan variëren, dus omarm de diverse en creatieve resultaten. Misschien ontdek je wel een verborgen juweeltje dat je ontwerp naar een hoger niveau tilt.

Ai Release 0.4 Workflow Improvement Css Focused Image Ai 0.4 Release: Context Zorgt Voor Een Content Uplift Van 58% Voor Een Verbeterde Workflow 2

Webontwerpers zijn enthousiast: AI-suggesties transformeren werkstromen met een 58% hoger acceptatiepercentage

De eeuwenoude vraag: Wat komt eerst, de kip of het ei? Bij webcreatie vertaalt zich dit vaak naar het debat over inhoud versus ontwerp.

Ze zeggen dat inhoud koning is, vooral op het web. Nou, het schrijven van goede tekst is moeilijk, zelfs als het alleen maar placeholder-tekst is! De woorden die je kiest kunnen het succes van je website maken of breken. Maar veel mensen worstelen met het creëren van inhoud. Je klant kan een duidelijke visie hebben voor het ontwerp, maar als het aankomt op het vullen van die lege tekstvakken, voelt hij zich verloren.

Dit is waar jij, de webdesigner van Elementor, in het spel komt en een waardevolle service biedt die je onderscheidt van de concurrentie. Elementor AI Context is je hulpje bij het maken van boeiende en consistente inhoud die aansluit bij de stem van het merk. Ga gewoon naar de instellingen van je site, klik op “AI Context” en voeg informatie over toon & stem en details over het bedrijf toe. AI Context zal je dan voorzien van op maat gemaakte tekst en afbeeldingen. Ontwerpers van websites, zoals jij, zijn dol op de resultaten! Gebruikers van Elementor AI Context passen 58% vaker suggesties toe dan gebruikers die Context niet gebruiken. Dit betekent een aanzienlijke toename in de nauwkeurigheid van de inhoud, wat een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert en uiteindelijk leidt tot snellere projectgoedkeuringen!

Veel webbouwers bieden nu basisinhoudpakketten met plaatshoudertekst die verder gaat dan het algemene “Lorem Ipsum”. Dit biedt klanten een tastbaar startpunt, waardoor ze de inhoud en lay-out van hun website beter kunnen visualiseren. Het voorkomt ook projectvertragingen, zodat je eerder betaald krijgt! Maar het gaat verder dan het vullen van ruimte. Goed ontworpen placeholder-inhoud vormt de basis voor zinvolle discussies over toon, berichtgeving en branding. Je stelt klanten in staat om hun visie tot leven te zien komen voordat de uiteindelijke tekst is geschreven. Het beste deel? Als klanten zien dat het ontwerp en de inhoud naadloos in elkaar overgaan, is de kans groter dat ze hun hele project aan jou toevertrouwen en zo een duurzame relatie en loyaliteit opbouwen.

Ai Release 0.4 Variations Ai 0.4 Release: Context Zorgt Voor Een Content Uplift Van 58% Voor Een Verbeterde Workflow 3

Boei bezoekers met Elementor AI afbeeldingsvariaties

Aandachtsspanne is kort en aansprekende beelden zijn de sleutel tot het grijpen van de aandacht van een bezoeker in die cruciale eerste seconden. Naast esthetiek zorgen strategische beelden voor meer betrokkenheid en vertrouwen – de belangrijkste ingrediënten voor een succesvolle website.

Het AI-team van Elementor is druk bezig geweest om het je nog gemakkelijker te maken om de juiste afbeelding te krijgen! We hebben een golf van verbeteringen losgelaten op onze Image Variation functie (beschikbaar met Elementor versie 3.21.5 of hoger).

Ooit de perfecte stockafbeelding gevonden of de perfecte AI gegenereerde afbeelding gemaakt, maar voelt er iets niet goed? De AI-afbeeldingsvariatie van Elementor is je nieuwe productiviteitsbooster! Met een simpele klik kun je verschillende variaties van je gekozen afbeelding genereren, met frisse perspectieven.

Je hoeft niet precies aan te geven wat er ontbreekt of hoe je het zou willen veranderen – het gebruikt zijn creatieve intelligentie om alternatieve versies voor te stellen die inspiratie kunnen geven. Deze variaties kunnen bestaan uit andere belichting, kleurenpaletten of zelfs subtiele compositorische veranderingen. Hoewel je misschien niet precies de wijziging krijgt die je voor ogen had, ontdek je misschien wel een nog betere optie die perfect aansluit bij je merk en verhaalbehoeften.

Hier lees je hoe de beeldvariaties van Elementor je visuele verhaal in verschillende scenario’s kunnen transformeren:

  • Heldafbeeldingen die knallen: Zit je vast aan een heldafbeelding die generiek aanvoelt? Start AI-afbeeldingsvariatie! Het kan variaties genereren met verschillende perspectieven die beter bij de toon van je website passen.
  • Budgetvriendelijke remixen van afbeeldingen: Heb je de perfecte stockafbeelding gevonden maar wil je hem een beetje bijwerken? Upload het naar AI-afbeeldingsvariaties. De AI genereert variaties met verschillende kleurenpaletten of zelfs kleine compositorische aanpassingen, zodat je een frisse, unieke afbeelding krijgt.
  • Creatieve blokkades doorbreken: Ooit tegen een muur aangelopen bij het brainstormen over visuals voor een project? Laat AI Image Variation je creativiteit stimuleren! Upload een referentieafbeelding en de AI stelt de afbeelding opnieuw voor. Dit kan je helpen om creatieve blokkades te doorbreken en spannende nieuwe richtingen voor je visuals te ontdekken.
Ai Release 0.4 Better Copy Ai 0.4 Release: Context Zorgt Voor Een Content Uplift Van 58% Voor Een Verbeterde Workflow 4

Inhoudelijke resultaten die steeds beter worden

Omdat we nooit tevreden zijn met de status quo, verfijnen we ons AI-product voortdurend om de best mogelijke resultaten voor jou te leveren. Onlangs hebben we uitgebreide tests uitgevoerd om verschillende generatiemodellen binnen ons product voor het maken van content te vergelijken. Het resultaat? We ontdekten een kampioenenmodel dat een overtuigende 14% hogere acceptatiegraad heeft voor het invoegen van relevante content. Dat vertaalt zich in krachtigere AI-gestuurde resultaten voor jou, waarbij je naadloos nog meer relevante content in je projecten kunt integreren. We zijn automatisch overgeschakeld op dit verbeterde model, dus je kunt voortaan een nog betere ervaring verwachten.

Voorblijven op de curve

Heb je je ooit afgevraagd wat de toekomst van webdesign in petto heeft? Bij Elementor innoveren we voortdurend onze AI-functies om je de krachtigste tools te kunnen bieden.

Tienduizenden webbouwers van Elementor plukken al de vruchten van AI. Ze besparen tijd, stimuleren hun creativiteit en maken met gemak verbluffende websites. Wil je je bij hen aansluiten?

  • Gratis credits beschikbaar: Duik in de wereld van AI-functies met onze gratis AI-credits voor elke AI-functie van Elementor en ervaar de magie zelf.
  • Twee abonnementen: Ontgrendel het volledige potentieel van AI met onze betaalbare abonnementsopties, ontworpen voor jouw specifieke behoeften.

De toekomst van webdesign evolueert voortdurend en wij lopen voorop. Omarm de kracht van AI en laten we samen iets revolutionairs bouwen!