In het afgelopen jaar is Elementor de populairste plugin op WordPress geworden met meer dan 9,7% van het internet, en we houden dat momentum vast voor 2024. Komend jaar krijg je meer professionele tools om prachtige websites te bouwen, snellere hosting en AI tools om je meer mogelijkheden te geven dan ooit tevoren. Hier zijn een paar redenen waarom we niet kunnen wachten tot 2024.

Pro Wat Je Kunt Verwachten Vanaf 2024 1

Professionele tools voor professionele webontwerpers

De Editor zal gericht zijn op het geven van professionele tools op vier verschillende gebieden, zodat je prachtige websites kunt bouwen voor je dynamische content en meer bezoekers in klanten kunt converteren. De vier hoofdgebieden waar we ons op zullen richten zijn:

  1. Dynamische inhoud
  2. De formulierbouwer
  3. Beweging en animatie-effecten
  4. Verbeterde WooCommerce-tools
3.19 Beta Wat Je Kunt Verwachten Vanaf 2024 2

Weergavevoorwaarden, Akismet Spam Filter Integratie en meer!

We zijn al begonnen met 3.19 en bieden je Display Conditions om dynamische bezoekerservaringen te creëren op basis van verschillende voorwaarden en regels. Voeg meerdere voorwaarden toe aan elk element om de inhoud van je website aan te passen aan elke bezoeker en situatie. We introduceren ook Akismet integratie in de Form Builder om je te beschermen tegen spam inzendingen. En we zijn nog maar net begonnen.

Hosting Wat Je Kunt Verwachten Vanaf 2024 3

De beste keuze voor je Elementor-websites

In het afgelopen jaar hebben Elementor websites op Elementor Hosting aanzienlijke snelheidsverbeteringen doorgevoerd, waardoor ze de industriestandaarden overtroffen en de lat hoger legden. Nu we 2024 binnenstappen, is de toewijding om van Elementor Hosting de beste keuze voor webontwerpers te maken sterker dan ooit. Met een focus op prestaties, beveiliging, gebruikersgerichte innovatie en de introductie van nieuwe plannen, ligt Elementor Hosting op koers om workflows, efficiëntie en de groei van jouw bedrijf te verbeteren, met de belofte van een buitengewone Elementor-ervaring.

Deze verbeteringen zijn al begonnen. In de loop van dit kwartaal kun je uitkijken naar een nieuwe functie voor het delen van sites, waarmee je je team en klanten toegang kunt geven tot het beheer van je site. We introduceren een Static Hosting Plan, gebaseerd op de geavanceerde technologie van Strattic, een bedrijf dat we vorig jaar hebben overgenomen. We zullen ook Google Site Kit integraties toevoegen om bruikbare inzichten direct in je WordPress dashboard te krijgen. En we zijn een samenwerking aangegaan met Migrate Guru om het huidige proces van het migreren van je site nog naadlozer te maken. En vergeet niet dat onze experts klaar staan om je gratis te helpen bij elke stap. Dit zijn slechts een paar redenen waarom Elementor Hosting de beste keuze is voor jouw Elementor websites.

Ai Wat Je Kunt Verwachten Vanaf 2024 4

Voeg de kracht van AI toe aan je workflow

2023 zal altijd herinnerd worden als het begin van de AI-revolutie, en we vinden het geweldig om te zien hoe Elementor AI een onlosmakelijk onderdeel van je workflow aan het worden is. Dit jaar ligt de nadruk op het naadloos integreren van meer AI-mogelijkheden in elk onderdeel van de Editor, het ontketenen van je creativiteit zodat je alles kunt maken wat je je maar kunt voorstellen, en het inzetten van AI om je productiviteit te verbeteren en je workflow te versnellen door repetitieve taken te elimineren.

Image Optimizer By Elementor Wat Je Kunt Verwachten Vanaf 2024 5

Welkom bij de nieuwe Afbeeldingsoptimalisatie-plugin van Elementor

Er is een nieuwe toevoeging aan de Elementor suite van tools voor webbouwers: de Image Optimizer. De nieuwe plugin zorgt ervoor dat je nooit hoeft te kiezen tussen de kwaliteit van je visuele elementen en de prestaties van je site. De plugin is speciaal ontworpen voor WordPress sites en optimaliseert naadloos je afbeeldingen door ze te verkleinen, comprimeren en converteren naar het WebP formaat. Deze verbetering verbetert de paginasnelheid, verkort de laadtijd en verhoogt de betrokkenheid van bezoekers.

Naar Q1 en verder!

We kunnen niet wachten om te zien hoe al deze nieuwe functies jouw online aanwezigheid versterken. Van de professionele functies in The Editor, sitebeheertools voor Elementor Hosted Websites, tot de voortdurende integratie van AI-technologieën in je workflows – Q1 wordt een geweldige aftrap voor een uitzonderlijk jaar.