Een succesvolle website heeft een harmonieus evenwicht: hij moet aantrekkelijk zijn om op te vallen, handig voor een naadloze gebruikerservaring en natuurlijk razendsnel om de aandacht vast te houden. Volgens Google verlaat 53% van de bezoekers van mobiele sites een pagina die er langer dan drie seconden over doet om te laden. Dit betekent dat voor elke seconde vertraging in de paginarespons, de conversies met wel 20% kunnen dalen.

Bij Elementor begrijpen we het bedrijfskritische belang van websiteprestaties en onze recente upgrades zijn gericht op het bieden van een ongeëvenaarde snelheid, waardoor conversies, gebruikerservaring en uiteindelijk het succes van je bedrijf toenemen.

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat alle gebruikers van Elementor Hosting nu kunnen profiteren van onze upgrade naar de premium C2 tier servers van Google Cloud. Daarnaast introduceren we onze exclusieve functie Accelerated Plugins, te beginnen met Elementor en Elementor Pro, en binnenkort volgen er meer.

Onze recente verbeteringen onderstrepen Elementor’s toewijding aan het leveren van eersteklas Hosting en tools aan onze gebruikers. Met de introductie van de Advanced Caching tool van Elementor Hosting en diverse upgrades blijven we pionieren op het gebied van innovatie, zodat je verzekerd bent van een ongeëvenaarde en betrouwbare hostingervaring.

Elementor Hosting: Van geweldig naar uitmuntend met de C2-servers van Google Cloud

Blog Image 03 Supercharge Je Site Met Elementor Hosting: Ontdek De Nieuwste Prestatieverbeteringen 1

De overstap naar de C2-servers van Google Cloud was voor ons niet zomaar een technische update. Het is een transformatie die baanbrekende snelheid en efficiëntie biedt. De C2-servers van Google Cloud zijn ontworpen voor rekenintensieve taken en bieden superieure snelheid en resourcetoewijzing. Met deze upgrade geven onze prestatiemetingen een snelheidsboost tot wel 190% aan!

Ongeëvenaarde schaalbaarheid en gebruikerservaring

De overstap naar de C2 tier biedt een scala aan voordelen voor je site. De hoogfrequente processors verhogen de verwerkingssnelheid van gegevens en onze baanbrekende serverloze architectuur zorgt voor snelle reactietijden, zelfs onder het gewicht van vrijwel onbeperkte gebruikersverzoeken. Deze synergie zorgt voor snellere laadtijden, soepelere interacties en een algehele verbeterde gebruikerservaring.

Verbeterde netwerkefficiëntie en -doorvoer

Het C2-niveau wordt ook geleverd met een versterkte netwerkcapaciteit, met verbeterde bandbreedte en superieure pakketverwerkingssnelheden. Deze robuuste infrastructuur zorgt ervoor dat je website kan voldoen aan een piek in gelijktijdige gebruikers en het toegenomen dataverkeer probleemloos kan verwerken. Dus of je nu een bescheiden blog runt of een bruisend e-commerce platform, je kunt erop vertrouwen dat je Elementor website aan de vraag voldoet met ongeëvenaarde efficiëntie.

Elementor Hosting presteert beter dan het gemiddelde in de branche

We zijn verheugd een belangrijke mijlpaal te kunnen melden in onze toewijding aan het leveren van uitzonderlijke hosting voor Elementor websites. Met onze recente overstap naar de hoogste C2-servers van Google Cloud en gespecialiseerde optimalisaties hebben we snelheidsverbeteringen tot wel 190% bereikt. Met name hebben we ook grote verbeteringen gezien in de Time to First Byte (TTFB), die de tijd meet tussen het verzoek om een bron en het moment dat de eerste byte van een antwoord begint te arriveren, en Largest Contentful Paint (LCP), die weergeeft hoe snel de hoofdinhoud van een webpagina wordt geladen, en andere Core Web Vitals statistieken.

Blog Image 04 Supercharge Je Site Met Elementor Hosting: Ontdek De Nieuwste Prestatieverbeteringen 2

De bijgevoegde grafiek laat duidelijk zien hoe websites die worden gehost met Elementor het snelheidsgemiddelde in de branche overtreffen, waarmee Elementor Hosting wordt bevestigd als de beste keuze voor sites die zijn gebouwd met Elementor.

En we zijn nog maar aan het opwarmen! Wat ons brengt bij…

Versnelde Plugins: Innovatie als voortdurende inspanning

Blog Image 02 Supercharge Je Site Met Elementor Hosting: Ontdek De Nieuwste Prestatieverbeteringen 3

Bij Elementor is innovatie altijd in beweging. We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat we onze functie Accelerated Plugins hebben uitgerold, die eind september beschikbaar zal zijn voor alle gebruikers van Elementor Hosting. Deze baanbrekende functie laadt plugin-bestanden vooraf en slaat ze op in de cache, waardoor de server minder wordt belast en de snelheid van je website toeneemt. Deze verbetering is weer een mijlpaal in ons streven om een effectieve en efficiënte hostingservice te bieden.

Uitleg over versnelde plugins

WordPress plugins kunnen zowel een zegen als een vloek zijn: ze voegen functionaliteit toe, maar kunnen je website vertragen. De unieke functie Accelerated Plugins van Elementor Hosting verandert het spel. Door plugin-bestanden op te slaan in het RAM van de server in plaats van op de schijf, verminderen we de werkbelasting van de server en versnellen we je site.

De eerste plugins die de versnelde status krijgen zijn Elementor en Elementor Pro, en binnenkort zullen daar meer populaire plugins aan worden toegevoegd. Als gevolg hiervan kun je snellere laadtijden verwachten tijdens het bewerken en snellere reactietijden wanneer bezoekers je site bezoeken. Blijf op de hoogte voor updates van de lijst met ondersteunde plugins!

Zoek het versnellingspictogram

Let op dit specifieke pictogram Acceleration Icon 1 1 Supercharge Je Site Met Elementor Hosting: Ontdek De Nieuwste Prestatieverbeteringen 4

Het geeft aan dat een plugin deel uitmaakt van het Elementor Hosting versnelde plugin programma.

De beste hosting voor Elementor-websites

Elementor werkt voortdurend aan het bieden van een eersteklas hostingoplossing, met razendsnelle laadsnelheden, en blijft zich inzetten voor een naadloos en betrouwbaar hostingplatform. De snelheid en prestaties van je website kunnen de gebruikerservaring maken of breken, en op hun beurt weer van invloed zijn op je resultaat.

Wij geloven in een toekomst waarin Elementor websites niet alleen geweldig zijn, maar uitmuntend. Onze overgang naar de C2-servers van Google Cloud en de introductie van Accelerated Plugins zijn grote sprongen in die richting. Deze verbeteringen stellen nieuwe industriestandaarden, en ze zijn nog maar het topje van de ijsberg.

Blijf kijken voor meer updates!