Hoe Showoff 2023 werkt


Showoff 2023 is niet zomaar een eenmalig evenement; het is een jaar lang een viering van creativiteit en webdesign. Elke maand belichten we de beste creaties van Elementor, met maandelijkse winnaars die doorgaan naar de grote finale. Als je nog niet hebt gewonnen of zelfs nog niet hebt ingezonden, wacht dan niet langer. Dit is je uitgelezen kans om in de schijnwerpers te springen, je werk in te sturen en de erkenning te verdienen die je echt verdient.

Strijd om de titel: Beste Website

Dit jaar belooft Showoff 2023 een nog groter spektakel te worden, met een platform voor getalenteerde webontwerpers om niet alleen hun meesterwerken te laten zien, maar ook om te strijden voor de felbegeerde titel Beste Website. Of je nu een doorgewinterde Elementor gebruiker bent of iemand die net de magie van webcreatie heeft ontdekt, dit is je kans om te schitteren.


Wereldwijde blootstelling wacht

De winnaars worden gevierd op alle platforms van Elementor, waardoor ze onder de aandacht komen van een wereldwijd publiek van liefhebbers van webdesign, professionals en marktleiders. Je werk zal dienen als inspiratie voor velen en je reputatie als topwebontwerper verstevigen.

Doe mee met de viering

Dit jaar speelt het evenement zich af tegen de achtergrond van de dynamische en artistieke stad Berlijn, Duitsland. Bereid je dus voor, want Showoff 2023 is niet zomaar een wedstrijd; het is een viering van creativiteit, innovatie en de ontembare geest van de Elementor gemeenschap.

Nu je website indienen!

De showster van vorig jaar

Last Years Showoff Star Showoff 2023 Wacht Op Jouw Inzending: Laat Je Website Zien En Win! 1

Den Sabrov kwam vorig jaar naar voren als de ster van de Elementor SHOWOFF met zijn uitzonderlijke ontwerp voor ImproVR. Den, afkomstig uit Bali, ontwierp een site die de essentie van een toonaangevend bedrijf in VR-oplossingen perfect weergeeft. Zijn gebruik van interactieve elementen, betoverende animaties en een ontwerp dat de innovatieve VR-technologie van ImproVR echt naar voren bracht, toonden het summum van Elementor’s mogelijkheden.

Den Sabrov deelde zijn ervaring: “Het winnen van de Elementor wedstrijd vorig jaar was als het inschakelen van een enorme spotlight. Ik begon vrijwel meteen nieuwe aanvragen en aanbiedingen te krijgen…Het was een game-changer qua bekendheid!”

Bekijk zijn bekroonde ontwerp op de ImproVR Website.

Spelregels

Wil je meedoen? We hebben het eenvoudig gemaakt. Dit is wat je moet weten om ervoor te zorgen dat je inzending in aanmerking komt en opvalt:

Geschiktheidscriteria:

  1. Gebouwd met Elementor: Je website moet gemaakt zijn met Elementor. We zijn op zoek naar innovatief gebruik van containers en andere functies van Elementor.
  2. Responsief ontwerp: In het huidige digitale tijdperk is responsiviteit essentieel. Zorg ervoor dat je website er naadloos uitziet en functioneert op alle apparaten.
  3. Originaliteit is koning: Zowel in ontwerp als in inhoud. We hechten veel waarde aan creativiteit en uniciteit, dus zorg ervoor dat je website opvalt in de massa. En vergeet niet, “lorem ipsum” is niet toegestaan!
  4. Prestaties zijn belangrijk: Een mooie website is geweldig, maar hij moet ook snel en efficiënt zijn. Hoge prestaties is een van onze belangrijkste criteria.
  5. Eén inzending per deelnemer: Kwaliteit boven kwantiteit! Je kunt maar één website insturen voor de wedstrijd. Als je er meer dan één instuurt, evalueren we alleen de eerste die je hebt ingestuurd. Kies dus verstandig en kies je beste werk.
  6. Sluitingsdatum: Alle Showoff 2023 inzendingen moeten voor 21/09/23 binnen zijn.

Tips om te schitteren in de competitie

We hebben een paar insider tips voor je op een rijtje gezet zodat je echt kunt schitteren tijdens deze reis. Veel succes!

1. Geef prioriteit aan uitmuntend ontwerp en originaliteit

  • Val op met een uniek ontwerp dat een verhaal vertelt.
  • Laat de persoonlijkheid van je merk terugkomen in het ontwerp.
  • Vermijd algemene sjablonen; kies voor originaliteit.

2. Gebruik aantrekkelijke microkoppen en animaties

  • Verbeter de gebruikerservaring met doordachte microkopieën op knoppen, foutmeldingen en tooltips.
  • Gebruik animaties strategisch, niet zomaar.
  • Streef naar vloeiende en doelgerichte animaties die interacties intuïtiever maken.


3. Focus op prestaties, responsief ontwerp en gebruikerservaring

  • Optimaliseer je site voor snelheid zonder dat dit ten koste gaat van de visuele kwaliteit.
  • Zorg voor compatibiliteit met alle schermafmetingen van apparaten.
  • Geef prioriteit aan een intuïtieve sitestructuur en toegankelijke inhoud.

4. Test, Iterate en perfectioneer je ontwerp

  • Test je website grondig voordat je hem afrondt.
  • Verzamel feedback van collega’s, potentiële gebruikers en leden van de gemeenschap.
  • Aarzel niet om herzieningen door te voeren op basis van feedback.
  • Streef naar perfectie in elk detail.

Onthoud dat de sleutel tot een succesvolle website een combinatie is van esthetiek, functionaliteit en gebruikerservaring. Laat elk detail tellen!

Grijp het moment: Nu indienen!

Submit Now Showoff 2023 Wacht Op Jouw Inzending: Laat Je Website Zien En Win! 2

De sprong wagen is eenvoudig. Klik hier om Je ontwerp in te zenden en je wordt door het inzendproces geleid. Zorg ervoor dat je de wedstrijdregels en richtlijnen hebt gelezen om je kansen om de top te halen te vergroten.

Vergeet niet dat de inzendingen sluiten op 21/09/23. Mis deze kans niet.

Stuur nu je beste werk in!