Nu we terug zijn van WordCamp US en eindelijk zijn bijgekomen van de jetlag (en Covid!), is het leuk om terug te kijken en de geweldige tijd te waarderen die ons team heeft gehad, door contact te maken met de gemeenschap, nieuwe mensen te ontmoeten, oude vrienden te zien en in het algemeen bij te dragen aan het grootste Open Source project: WordPress.

Frame 10883180 Elementor Op Wordcamp Us 2023: Gemeenschap, Bijdrage En Samenwerking 1

Wat is WordCamp US?

WordCamp US is een van de drie belangrijkste WordPress conferenties die het hele jaar door plaatsvinden. WordCamp conferenties vinden hun oorsprong in de VS en vonden in de begindagen voornamelijk plaats in Philadelphia. Op een gegeven moment begon de locatie van de conferentie te rouleren naar verschillende steden, wat een leuke nieuwe invalshoek aan de conferentie toevoegde en deelnemers de kans gaf om nieuwe locaties en gemeenschappen te ervaren.

Dit laatste WordCamp US vond plaats in National Harbor, Maryland, net buiten Washington DC op 25 en 26 augustus, met Contributor Day op 24 augustus.

Laten we even teruggaan in het verleden…

Nevenevenement

We houden ervan om een side event party te organiseren op de avond voordat WordCamp begint. Mensen hebben zich al verzameld in de stad, hebben geen specifieke plannen en zijn enthousiast om elkaar te ontmoeten! Ons #WCUS-feest was een groot succes en bracht mensen uit onze gemeenschap bij elkaar om contact te leggen en plezier te maken op een echt coole locatie. We hebben ook gekaraoke. Het was een waar genoegen om dit samen met de geweldige mensen van WebPros (cPanel) en Rocket .net te organiseren.

Frame 10883181 Elementor Op Wordcamp Us 2023: Gemeenschap, Bijdrage En Samenwerking 2
Frame 10883186 Elementor Op Wordcamp Us 2023: Gemeenschap, Bijdrage En Samenwerking 3

Dag van de donateur

Contributor Day vertegenwoordigt het hart en de ziel van WordPress en ons team was er in groten getale bij. Het is prachtig om te zien hoe mensen samenkomen om tijd en moeite te investeren in het beter maken van WordPress en wij waren blij dat we daar een klein onderdeel van konden zijn.

https://twitter.com/WordCampUS/status/1694816958791766190

Sponsoring

WordCamps zijn de sleutel tot het succes van WordPress, omdat op deze conferenties vriendschappen, connecties en gemeenschappen ontstaan. Elementor vond het geweldig om te sponsoren, omdat we deze geweldige evenementen graag supporten. Onze superroze stand was moeilijk te missen en gaf ons de kans om in contact te komen met de community en onze gebruikers en waardevolle feedback te krijgen.

https://twitter.com/WordCampUS/status/1695559286166827352

Bijdragen aan de Community Summit en reisbeurzen voor sprekers

De Community Summit is een zeer belangrijk evenement dat de belangrijkste bijdragers van WordPress samenbrengt om de toekomst van het Open Source project te bespreken en strategieën uit te stippelen voor de volgende stappen. Het vond plaats vlak voor WordCamp. Vrijwilligers zijn een integraal onderdeel van het project, maar de reiskosten naar conferenties als deze kunnen hoog oplopen, dus de reisbeurzen zijn in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat alle belangrijke mensen kunnen komen en dat financiële beperkingen geen rol spelen.

Elementor was erg dankbaar om een van de vier bedrijven te zijn die bijdroegen aan deze subsidies. Het fonds verstrekte $48.000 aan reiskosten en supportte 38 deelnemers met vervoer en hotelovernachtingen.

Diversiteit op evenementen is een integraal onderdeel van de WordPress gemeenschap, en er worden veel inspanningen gedaan om ervoor te zorgen dat er sprekers zijn die ondervertegenwoordigd zijn. Soms zorgen financiële beperkingen ervoor dat mensen die de kans zouden moeten krijgen om te spreken en vertegenwoordigd te zijn, dit niet kunnen doen. MasterWP heeft een reisbeursprogramma opgezet om dit tegen te gaan en de diversiteit op WordCamp US te versterken, en we waren erg trots om sponsor te zijn! Acht sprekers en zes organisatoren uit ondervertegenwoordigde groepen hebben reisgeld ontvangen van dit programma. Het is geweldig om dit soort initiatieven te supporten!

Community Summit Elementor Op Wordcamp Us 2023: Gemeenschap, Bijdrage En Samenwerking 4

Wedstrijd om een Macbook Air te winnen!

Met ons speciale aanbod van drie maanden gratis Elementor Hosting, konden deelnemers die mee wilden doen aan onze wedstrijd zich aanmelden, snel een Elementor site bouwen en deze delen op X. Het was als een mini website hackathon, en we vonden het geweldig om te zien wat mensen bouwden! Ons team koos de “beste” website uit en won een Macbook Air, en de tweede en derde plaats wonnen Airpods en een tas vol met de beste Elementor swag. Hartelijk dank aan iedereen die heeft meegedaan! Je kunt de winnende inzending hier bekijken:

Frame 10883182 Min Elementor Op Wordcamp Us 2023: Gemeenschap, Bijdrage En Samenwerking 5

Advies over webprestaties

Shilo Eish Yemini is onze performance expert en hij werkte samen met Adam Silverstein van Google en Joe McGill van 10up om gratis adviessessies aan te bieden aan mensen die hun websites sneller willen maken. De sessies waren snel volgeboekt en er kwamen ook mensen langs voor advies. We waren zo blij dat we onze kennis en ervaring konden delen met de community, en we kregen te horen dat deze sessies voor hen tot de meest inzichtelijke onderdelen van de conferentie behoorden! Dat is waar het in de gemeenschap om gaat.

Frame 10883183 Elementor Op Wordcamp Us 2023: Gemeenschap, Bijdrage En Samenwerking 6
Frame 10883184 Elementor Op Wordcamp Us 2023: Gemeenschap, Bijdrage En Samenwerking 7

Doc Pop interviews

Doc Pop van Torque Magazine interviewde veel deelnemers aan WordCamp US om te horen over de laatste ontwikkelingen bij hun bedrijven en hun gedachten over de conferentie. Hij interviewde ook twee van ons uit ons team: Gabriella Laster, Product Marketing Team Lead, die sprak over spannende dingen die zijn gebeurd in Elementor’s producten, en een tipje van de sluier oplichtte over wat er nog komen gaat; en ikzelf, over Elementor’s bijdragen aan de Community Summit Travel Grants, MasterWP’s reisbeurs voor ondervertegenwoordigde groepen, onze conferentie sponsoring, en onze bijdrage aan het WordPress performance team in samenwerking met 10up.

En dat was het! Iedereen heeft een geweldige tijd gehad. Enorme dank aan de organisatoren om dit evenement zo spectaculair te maken.

Frame 10883185 Elementor Op Wordcamp Us 2023: Gemeenschap, Bijdrage En Samenwerking 8

Tot ziens op WordCamp Asia!