Vertrouwen op eersteklas infrastructuuraanbieders zoals Google Cloud en Cloudflare gaf ons een uitstekende basis. Toch is het de voortdurende optimalisatie door onze R&D-teams die ons in de toplaag van WordPress Hostingproviders heeft geduwd.

Elementor Hosting is vanaf de grond opgebouwd voor prestaties en schaalbaarheid. In plaats van een typische gedeelde hostingomgeving hebben we onze technologiestack aangepast om schaalbare bronnen te gebruiken, waardoor topprestaties worden gegarandeerd voor elke website die op onze service wordt gehost.

Laten we het over prestaties hebben

Prestaties worden vaak ten onrechte beschouwd als hetzelfde als snelheid. Hoewel de twee nauw met elkaar verbonden zijn, is ons doel niet alleen om te laten zien dat we sites zo snel mogelijk kunnen laden. Bij hoge prestaties gaat het ook om het bieden van geweldige ervaringen, met weinig interactievertragingen, zelfs als de site veel grafische onderdelen en plug-ins heeft.

Google kwam bijvoorbeeld met drie Core Web Vitals. Dit zijn drie parameters die het belangrijkst worden geacht voor prestatiedoeleinden. Ze zijn ontworpen om antwoord te geven op de vraag of de site laadt, of hij bruikbaar is en of hij stabiel is.

Largest Contentful Paint (LCP) is de metriek voor laadprestaties. Het is de tijd tot de grootste afbeelding of het grootste tekstblok dat zichtbaar is wanneer de site wordt geladen, wordt gerenderd. LCP onder de 2,5 seconden wordt als goed beschouwd.

First Input Delay (FID) is de metriek voor interactiviteit. Het is de tijd die verstrijkt tussen de interactie van de gebruiker met de pagina en de browser die deze interactie kan verwerken. Een FID van minder dan 100 ms wordt als goed beschouwd.

Cumulative Layout Shift (CLS) is de metriek voor visuele stabiliteit. We hoeven hier niet te diep op in te gaan, maar Google vindt het vervelend dat de lay-out verschuift als iets onverwachts wordt geladen. We hebben allemaal wel eens de vervelende ervaring gehad dat je op de knop klikt, maar hem mist omdat een of ander nieuw element net is geladen en alles een paar pixels verschuift.

Laten we het hebben over Elementor Hosting

Bij Elementor bevinden we ons in de unieke positie dat we een hostingplatform bouwen dat is geoptimaliseerd voor onze toonaangevende websitebouwer. De verwachtingen van onze gebruikers zijn hoog, maar dat geeft niet – wij kennen Elementor als geen ander en werken nauw samen met het plugin-team. Door onze gebruikers alles wat ze nodig hebben om een website te bouwen op één plek te geven, creëren we unieke uitdagingen en kansen voor onze teams als we kijken naar de prestatiecijfers.

Veel van de uitdagingen komen voort uit de aard van ons gebruikersbestand. Waar veel hostingbedrijven websites van uiteenlopende complexiteit aanbieden, is ons publiek vooral gericht op professionals en de websites die zij bouwen zijn complexer.

Dan is er het begrip dat Elementor Hosting het beste van twee werelden moet ondersteunen, wat betekent dat het premium hosting met enterprise-grade prestaties moet bieden, terwijl het gebruikers in staat stelt om gemakkelijk elke website te bouwen die ze zich maar kunnen voorstellen, van een e-commerce winkel tot een persoonlijke portfolio.

De resultaten – Hoe we het doen

De belangrijkste metriek die we je vandaag laten zien komt uit het HTTPArchive’s CRuX technologierapportgebaseerd op gegevens van Google. Het laat zien welk percentage van de sites van een specifieke hosting alle drie de kerntests van WebVital met een “goede” score heeft doorstaan.

02 2 Elementor Hosting Prestaties Gaan Met Sprongen Vooruit.
Benchmarking Tegen De Beste. 1
Hier Zie Je Ons Vergeleken Met 9 Andere Wordpress Hostingproviders.

Als hostingprovider met onze eigen toonaangevende websitebouwer optimaliseren we voortdurend de hosting om beter te werken met de bouwer. Unieke initiatieven, zoals de versnelde plugins, zijn slechts een klein onderdeel van wat onze R&D-teams doen om deze snelle verbeteringen te realiseren.

Om de resultaten van Google te valideren, hebben we een test uitgevoerd op een aantal hostingdiensten van onze concurrenten. De test omvatte een rudimentaire website die we een week lang elk uur op prestaties controleerden. De website zelf is niets bijzonders en was ook op geen enkele manier aangepast om beter te presteren op Elementor Hosting. Deze test is te klein om verder op in te gaan, maar hij ondersteunt wat we zien in het Core Web Vitals Technologie rapport.

Het beste moet nog komen

We zijn de laatste tijd steeds meer bezig met prestaties en nu we hebben gezien hoe dit zich vertaalt naar een betere ervaring voor onze klanten, zijn we niet van plan om te stoppen. We zijn ook meer dan ooit bereid om te zeggen dat de combinatie van prestaties en mogelijkheden van Elementor Hosting zich vertaalt naar de beste waarde voor je volgende op Elementor gebaseerde site, je volgende WordPress site of je volgende site in het algemeen.

Bekijk waarom Elementor Hosting de ideale hosting is voor Elementor sites