Je wilt je website niet migreren. Wij weten het, jij weet het, wij weten dat jij het weet. Dus laten we niet doen alsof het een leuke activiteit is die je voor de kick zou kunnen doen. Als je overweegt om je website te migreren, dan is dat omdat je de voordelen ervan of de nadelen van niets doen niet kunt negeren.

Elementor Hosting maakt de voordelen van het migreren van je site naar ons de moeite waard. We zullen de voordelen – en dat zijn er nogal wat tegenwoordig – later bespreken. Maar laten we het eerst hebben over een van onze nieuwste functies: een vernieuwd migratieproces.

Migration Process Elementor Hosting Krijgt Eenvoudigere Migratie, Geweldige Voordelen 1

Migreren naar Elementor Hosting: Gemakkelijker dan ooit

Sommige van onze concurrenten vragen je om formulieren in te vullen en te wachten, anderen gooien je in het diepe met een geautomatiseerde tool en velen gebruiken migratie als een upsell mogelijkheid; onze aanpak is duidelijk anders. Dit is waarom…

Eerst zijn we een samenwerking aangegaan met MigrateGuru, een van de beste automatische migratietools op de markt. Vervolgens hebben we een Elementor-specifieke workflow ontwikkeld die het migreren van je site nog eenvoudiger maakt. Tot slot staan onze support experts klaar om je, geheel gratis, te helpen bij het migreren van je websites.

[How-to Video]

Het idee achter de vernieuwde flow is dat de overgrote meerderheid van de websites in een paar minuten kan worden gemigreerd, met slechts een paar klikken, terwijl je website online blijft zonder onderbrekingen of serverstress. Maar nogmaals, als je deskundige hulp nodig hebt, kun je die altijd gratis krijgen. En met een gemiddelde eerste reactietijd van slechts 50 seconden hoef je niet lang te wachten voordat je de hulp krijgt die je nodig hebt!

Performance Graph Illustration Elementor Hosting Krijgt Eenvoudigere Migratie, Geweldige Voordelen 2

Kun jij het je veroorloven om deze kans te negeren? (Spoiler: Nee)

Weet je 100% zeker dat je dit allemaal krijgt van je huidige hostingprovider?

  • Toonaangevende prestaties bovenop Google C2 servers en Cloudflare CDN. Bekijk hoe we ons verhouden tot 10 van onze grootste concurrenten als het gaat om Core Web Vitals, Google’s website prestatiemeter. (TL;DR, we staan op de eerste plaats).
  • Resource auto-scaling die automatisch zorgt voor een geweldige ervaring, zelfs tijdens piekuren, en onbeperkte PHP worker toewijzing omvat.
  • Enterprise-grade beveiliging met 24/7 monitoring, inclusief WAF, anti-DDoS, anti-botnet en MFA.
  • 24/7/365 support met WhatsApp-ondersteuning in bepaalde plannen.
  • Elementor-specifieke optimalisaties in onze dashboards en de editor.

Al deze voordelen zijn beschikbaar met Elementor Hosting, zelfs in onze goedkoopste plannen.

Ben je nog steeds benieuwd naar het migratieproces zelf? Hier delen enkele van onze gebruikers hun ervaring met de migratie naar Elementor Hosting. Het volstaat te zeggen dat dit veel gemakkelijker was dan verwacht.

Klaar om de prestaties en veiligheid van je website te verbeteren door te migreren naar Elementor Hosting? Wij zijn er voor je!

Dus, hoe start je het migratieproces? Kies gewoon een Elementor Hosting-abonnement, maak een website en kies de migratieoptie in de wizard voor het maken van een site.