Inheemse AI-integratie voor naadloze workflow: De kracht van Elementor uitbreiden

14.2.24 Blog Ai Release 0.2 2 Een Blik In De Toekomst: Elementor Ai Copilot Transformeert Webcreatie 1

Elementor AI is niet zomaar een toevoeging; het is een integraal onderdeel van de Elementor editor en biedt je een naadloze creatie-ervaring. We erkennen dat technologie een krachtige bondgenoot is in de handen van ontwerpers, en onze ingebouwde integratie zorgt ervoor dat AI een organisch verlengstuk wordt van je creatieve proces.
Elementor AI is niet zomaar een functie; het is een paradigmaverschuiving in de manier waarop WordPress websites worden gemaakt en wordt snel de nieuwe standaard, die de mogelijkheden van de Elementor editor versterkt en een hogere norm stelt voor wat webontwerpers kunnen bereiken.

AI Copilot: Je persoonlijke helper voor webcreatie

14.2.24 Blog Ai Release 0.2 3 Een Blik In De Toekomst: Elementor Ai Copilot Transformeert Webcreatie 2

Als je aan het begin staat van je website of er middenin zit, neemt AI Copilot de rol aan van je websitebouwassistent, waar je ook bent. Het biedt suggesties voor lay-outs, wireframes, containers en beveelt zelfs elementen binnen die containers aan. Het is alsof je een creatieve metgezel aan je zijde hebt, klaar om je te inspireren bij je volgende ontwerpstap.

Voortdurend leren voor progressieve suggesties

14.2.24 Blog Ai Release 0.2 4 Een Blik In De Toekomst: Elementor Ai Copilot Transformeert Webcreatie 3

Net zoals makers evolueren, doet Elementor AI Copilot dat ook. Deze slimme tool leert van jouw feedback en verfijnt na verloop van tijd voortdurend zijn suggesties. Het doel is om aanbevelingen persoonlijker en relevanter te maken en ze af te stemmen op jouw unieke stijl en voorkeuren. Bij elke interactie heb je de macht om suggesties te accepteren of af te wijzen, waardoor AI Copilot een nog intuïtievere en responsievere assistent wordt voor je werk op het gebied van webcreatie.

Tijdbesparende efficiëntie

In de kern gaat Elementor AI over het versterken van de positie van webontwerpers. Het is ontworpen om workflows te stroomlijnen, tijd te besparen en het creatieve potentieel van elke gebruiker te stimuleren. Als metgezel in je website-bouwproces wordt AI Copilot je vertrouwde helper, die het ingewikkelde proces van het maken van een website toegankelijker en leuker maakt.

Om AI Copilot te activeren klik je op een AI-functie. Ga naar het hamburgermenu van de Editor, selecteer ‘Gebruikersvoorkeuren’ en zet Copilot op ‘Aan’.

Creatieve opties verkennen: Verder dan lay-outsuggesties

14.2.24 Blog Ai Release 0.2 5 Een Blik In De Toekomst: Elementor Ai Copilot Transformeert Webcreatie 4


AI Copilot is je virtuele metgezel, ontworpen om je creativiteit aan te vullen, niet te vervangen. Het is een flexibele aanwinst voor je creatieve arsenaal, waarmee je de website van je dromen kunt bouwen. Het gaat verder dan eenvoudige lay-outsuggesties en maakt gebruik van alle mogelijkheden van Elementor AI om je ideeën tot leven te brengen. Het geven van wireframe lay-outsuggesties is nog maar het begin; met deze veelzijdige tool kun je tekst, afbeeldingen en code genereren en bewerken, zodat je je concepten kunt omzetten in tastbare website-elementen. Je kunt ook eenvoudig experimenteren met AI container lay-outs door met de rechtermuisknop te klikken en te kiezen voor ‘genereer variaties’ voor volledig ontworpen en gestileerde lay-outs.
In een recente release van de AI-versie hebben we AI Context geïntroduceerd, een functie die de toon en stem van je bedrijf begrijpt door het te ’trainen’ met je voorbeelden en beschrijvingen. Dit zorgt ervoor dat elk stuk content naadloos aansluit bij je unieke merkidentiteit. Nu, met de recente release van de AI-versie, zijn we verheugd om een belangrijke update aan te kondigen in de manier waarop AI-credits worden gebruikt. Elke AI-functie van Elementor die beschikbaar is tijdens de gratis proefperiode heeft zijn eigen aparte toewijzing van credits, waardoor je meer flexibiliteit en vrijheid hebt om het volledige scala aan AI-mogelijkheden te verkennen. Zelfs als je je gratis proefcredits voor één specifieke functie hebt opgebruikt, kun je nog steeds andere functies verkennen en ermee experimenteren.

AI als facilitator, niet als vervanging

14.2.24 Blog Ai Release 0.2 6 Een Blik In De Toekomst: Elementor Ai Copilot Transformeert Webcreatie 5

We begrijpen hoe belangrijk het is om de essentie van webcreatie te behouden. Net zoals Elementor ontwikkelaars niet heeft vervangen, maar WordPress heeft opengesteld voor een breder publiek, is Elementor AI erop gericht om het kunstenaarschap van menselijke webbouwers te versterken, niet te elimineren. Onze visie is om webcreatie toegankelijker, leuker en efficiënter te maken.

Met de officiële release van Elementor AI Copilot nodigen we je uit om de toekomst van webcreatie te verkennen. Laat je creativiteit de vrije loop, verbeter je workflow en begin aan een reis waarbij Elementor AI je vertrouwde metgezel wordt bij het maken van uitzonderlijke WordPress websites.