Een “webwinkel” is een bedrieglijk eenvoudig concept. Bijna iedereen die in 2024 een webwinkel wil, heeft er honderden, zo niet duizenden gezien. We kunnen eenvoudig opnoemen wat een winkel nodig heeft: productpagina’s, galerijen, een duidelijk afrekenproces.

Je begrijpt waarschijnlijk ook de backoffice-eisen. Ja, er moet voorraadbeheer zijn, de mogelijkheid om verzendkosten en belastingen te berekenen, analyses, rapportagetools voor de boekhouding en nog veel meer.

Dan is er nog de wereld van online hosting. Ook hier kun je waarschijnlijk intuïtief de hostingvereisten voor een e-commercewinkel begrijpen: snelheid, betrouwbaarheid, beveiliging en de mogelijkheid om op te schalen wanneer het verkeer tijdens de verkoop piekt. Bovendien wil je support wanneer je die het hardst nodig hebt, dus 24 uur per dag deskundige service is het meest wenselijk.

Als je van ideeën overgaat op het bouwen van een winkel, wordt de realiteit snel duidelijk. Sommige platforms hebben grote ontwerpbeperkingen (daarom lijken veel winkels op elkaar), terwijl andere minder dan transparante kosten hebben die je bedrijf kunnen beïnvloeden. Om je af te leiden staan de aanbiedingen vol met vage beloftes en ultra-premium functies die voor de meeste winkeliers niet echt nuttig zijn.

Bij Elementor willen we je helpen het volledige potentieel van je winkel te ontsluiten en te zorgen voor een soepele en succesvolle ervaring tijdens het bouwen en laten groeien van je online aanwezigheid.

Hoe doen we dat?

Door gebruik te maken van een van de meest geavanceerde Cloud Hosting-platforms in de branche, ondersteund door Google Cloud, Cloudflare Enterprise CDN en met alle plannen inclusief een eersteklas SSL-certificaat. Het platform behoort tot de beste in de branche en is voorzien van auto-scaling, waardoor de beschikbaarheid van de website en een perfecte bezoekerservaring gegarandeerd zijn, zelfs tijdens piekverkeer. Deze enterprise-infrastructuur zorgt ervoor dat je site razendsnel draait, ongeacht de locatie van de bezoeker, waardoor je winkel geliefd is bij zowel winkelend publiek als zoekmachines.

Gedurende heel 2024 behoort Elementor Hosting consequent tot de beste hostingproviders op het gebied van bezoekerservaring (maandelijks Core Web Vitals Technology Report). Dit rapport, dat gebruik maakt van gegevens uit Google’s Chrome User Experience Report (CrUX), is een van de beste onafhankelijke benchmarks voor ervaring die beschikbaar zijn.

Recente prestatieverbeteringen zullen Elementor Hosting zeker nog hoger op de ranglijst brengen. We zullen in juli dieper ingaan op onze baanbrekende prestaties op dit gebied.

Vervolgens koppelen we onze hosting aan krachtige eCommerce tools die de winkelervaring optimaliseren:

We beginnen met WooCommerce, dat door enkele van de grootste merken ter wereld wordt vertrouwd om zijn open-source karakter, gebruiksgemak en eindeloze aanpasbaarheid.

Daarna voegen we de #1 WordPress Website Builder toe. Elementor is vooraf geïnstalleerd in elk van onze e-commerce plannen, zodat je eenvoudig je winkel kunt ontwerpen.

Heb je meer tools en elementen nodig om conversies te verbeteren? Onze Sell Pro en Sell Pro+ plannen bevatten een premium WooCommerce thema ter waarde van $99/jaar. Dit thema is niet alleen ongelooflijk snel, maar heeft ook ingebouwde, geavanceerde tools voor conversie- en verkoopoptimalisatie.

Welk plan moet je kiezen? Laten we erin duiken!

14.2.24 Blog Ai Release 0.2 Bouw Je Perfecte Webwinkel Met Ecommerce Hosting Van Elementor 1

Core verkopen – $4,99/maand (prijs voor het 1e jaar)

Basisgegevens:

50K Maandelijkse Bezoeken | 20 GB Opslag | 50 GB/mo Bandbreedte | 7 Dagen Back-up

Voor wie is het:

Ons meest betaalbare e-commerce hostingpakket, Sell Core, is gericht op ervaren gebruikers die op zoek zijn naar toonaangevende infrastructuur om een online winkel te supporten. WooCommerce is voorgeïnstalleerd en het plan bevat de Core Website Builder van Elementor (gratis versie). Als je een bestaand Elementor Pro-abonnement hebt, kun je dit activeren om een zeer goed presterende webwinkel te bouwen met je geavanceerde vaardigheden en expertise.

Het plan is gericht op infrastructuur, en hoewel je absoluut een geweldige winkel kunt bouwen met de Core-versie van de Website Builder, moeten degenen die op zoek zijn naar een eersteklas bouwervaring onze plannen Sell Pro en Sell Pro+ overwegen.

14.2.24 Blog Ai Release 0.2 1 Bouw Je Perfecte Webwinkel Met Ecommerce Hosting Van Elementor 2

Verkoop Pro – $14,99/maand (prijs 1e jaar)

Basisgegevens:

75K maandelijkse bezoeken | 25 GB opslag | 100 GB/mo bandbreedte | 14 dagen back-up

Voor wie is het:
Gebruikers die vandaag nog een goed converterende winkel willen beginnen, kunnen niet verkeerd gaan met het Sell Pro plan! Niet alleen zijn de activiteitsspecificaties hoger, je krijgt ook een ongelofelijke toolkit voor het bouwen, beheren en laten groeien van je winkel. Dit omvat het Elementor Pro – Essential-plan en een eersteklas WooCommerce-thema dat is gericht op snelheid en conversies.

Functies zoals verlanglijstjes en wachtlijsten helpen bij het opbouwen van langdurige relaties tussen je winkel en zijn bezoekers, countdown timers voegen urgentie toe, talloze upsell-plaatsingen helpen de karretjes van gebruikers te vergroten, afleidingsvrij afrekenen verlaagt de wrijving tijdens het belangrijkste deel van het proces.

En dat is nog maar een voorproefje van wat er allemaal beschikbaar is! Tientallen en tientallen conversieverbeterende functies zijn beschikbaar met dit plan, dat ook een speciale staging-omgeving bevat die winkelupdates veel minder stressvol maakt.

Met Sell Pro kun je in een mum van tijd de winkel van je dromen bouwen en lanceren, en deze vervolgens laten groeien om het potentieel te maximaliseren.

14.2.24 Blog Ai Release 0.2 3 Bouw Je Perfecte Webwinkel Met Ecommerce Hosting Van Elementor 3

Verkoop Pro+ – $24,99/maand (prijs 1e jaar)

Basisgegevens:

Onbeperkt aantal bezoeken per maand | 60 GB opslag | 150 GB/mo bandbreedte | 30 dagen back-up

Voor wie is het:

Gebruikers met drukbezochte winkels met veel producten zouden eens goed moeten kijken naar ons Sell Pro+ plan. Dit plan bevat alles in het Sell Pro-plan, inclusief een toonaangevende toolset voor conversieoptimalisatie en meer!

Allereerst heeft het de hoogste activiteitsspecificaties, inclusief onbeperkte maandelijkse bezoeken. Dan is er het allesomvattende Elementor Pro Advanced – het meest complete Elementor Website Builder pakket. Het wordt geleverd met talloze door Elementor gebouwde uitbreidingen die zijn ontworpen voor e-commerce, waaronder weergavevoorwaarden, waarmee je kunt bepalen wanneer bepaalde elementen op je site verschijnen. Met deze mogelijkheid kun je de weergave van weekend- en feestdagenverkoop van tevoren plannen.

Schaal je bedrijf

Concluderend, eCommerce Hosting van Elementor alles wat je nodig hebt om efficiënt een online winkel te bouwen, je bedrijf uit te breiden en vandaag nog te beginnen met verkopen. Bekijk onze plannen en vind de perfecte oplossing voor jouw webwinkel.