We willen je graag informeren over aankomende wijzigingen aan het Elementor Pro Essential abonnementsplan, die gevolgen zullen hebben voor nieuwe aankopen van dit plan vanaf 4 december 2023.

Door deze veranderingen kunnen we meer investeren in de ontwikkeling van de Free en Pro Elementor plugins en kun je websites bouwen die nog geavanceerder, beter converterend en rijker aan inhoud zijn.

Wanneer worden de nieuwe plannen van kracht?

De nieuwe abonnementen gaan in op 4 december 2023.

Wat dit voor jou betekent

Als onderdeel van deze update zullen de Elementor Pro Advanced, Expert, Agency en alle Hosting plannen niet veranderen. Dit betekent dat deze abonnementen blijven zoals voorheen, met volledige toegang tot de bestaande en toekomstige functies van Elementor Pro.

Bestaande Essential-abonnees behouden alle huidige functies

Als je een geldig Elementor Pro Essential abonnement hebt, kun je je abonnement zonder extra kosten behouden met alle functies die momenteel voor jou beschikbaar zijn. Je kunt je abonnement ook verlengen als het afloopt, met behoud van alle functies die momenteel beschikbaar zijn in je plan. Sommige nieuwe functies, die zijn vrijgegeven voor de hogere plannen, zullen niet beschikbaar zijn als onderdeel van je huidige Pro-abonnement.

Nieuwe abonnementen op Essential Pro die op 4 december 2023 of later worden aangeschaft, volgen de nieuwe indeling van de abonnementen, zoals hieronder beschreven.

Als je je Elementor Pro Essential abonnement wilt upgraden of een nieuw, hoger abonnement wilt aanschaffen, dan zijn de komende Black Friday kortingen daar de beste gelegenheid voor.

Waarom we onze abonnementen veranderen

Elementor begon 7 jaar geleden als een drag-and-drop pagina-bouwer met verschillende widgets waarmee je visuele elementen aan je pagina kon toevoegen. Kort daarna introduceerde Elementor meer geavanceerde ontwerpmogelijkheden, met ingebedde widgets zoals video-afspeellijsten, en functionele widgets zoals marketingwidgets, widgets voor dynamische inhoud en WooCommerce functies, om uiteindelijk een volwaardige websitebouwer te worden.

Repackaging Graph Min Aankomende Wijzigingen Aan Het Elementor Pro-Essential Abonnementsplan 1

Al die tijd werd elke Pro functie en widget die Elementor uitbracht beschikbaar voor alle Pro plannen, zonder onderscheid tussen het soort functies dat verschillende websites nodig kunnen hebben. Hoewel dit resulteerde in een grote verscheidenheid aan functies die beschikbaar waren in al onze abonnementsplannen, bood het je geen gepersonaliseerde ervaring op basis van het soort mogelijkheden dat nodig is voor elke website, en het weerspiegelt niet de waarde die de Elementor Pro plugin biedt.

Terwijl we onze komende product roadmap plannen en bekijken hoe we niet alleen extra functies kunnen implementeren waar jullie om hebben gevraagd, maar ook nieuwe innovatieve functies, realiseerden we ons dat we door het Essential Pro abonnement aan te passen, onze roadmap beter kunnen richten en meer kunnen investeren om onze functies uit te breiden. Door dit te doen, kunnen we je meer flexibiliteit, meer mogelijkheden en meer functies geven – maar nog belangrijker, we kunnen de functies introduceren die je nodig hebt voor je website – in alle lagen van de plugin – Elementor Free en Pro.

Repackaging Plans Min Aankomende Wijzigingen Aan Het Elementor Pro-Essential Abonnementsplan 2

Introductie van het nieuwe essentiële abonnement van Elementor Pro

Het nieuwe abonnement Elementor Pro Essential geeft je alle mogelijkheden die je nodig hebt om een basiswebsite te bouwen. Je krijgt toegang tot 50+ Pro widgets, evenals de Theme Builder zodat je je header, footer en andere themaonderdelen kunt bewerken. Als onderdeel van dit plan krijg je ook basis marketingtools met de Form widget, zodat je elk type formulier kunt maken.

In de toekomst, als je de nieuwe Elementor Pro Essential koopt, beschik je over alle functies die je nodig hebt om een complete basiswebsite te maken, en krijg je ook toegang tot nieuwe functies die deel uitmaken van het Essential-plan. Voor meer professionele mogelijkheden zoals de Popup Builder, e-commerce functies zoals de PayPal-knop, Stripe-knop en de volledige WooCommerce Builder of samenwerkingstools zoals Notities of de Rolmanager, moet je upgraden naar het Geavanceerde plan of hoger.

Hieronder zie je een algemene uitsplitsing van de functies die beschikbaar zijn in het nieuwe Essential-plan, vergeleken met de hogere plannen.

Nieuwe Essentiële abonneesLegacy Essential – OngewijzigdGeavanceerd, Expert, Agentschap – Ongewijzigd
BeschrijvingVoor het bouwen van basiswebsitesLegacy – Aangekocht vóór 4 december 2023Voor professionele en e-commerce websites
# websites11Volgens plan
# widgets50 Pro-widgets82 Pro widgets82 Pro widgets
Thema bouwer functiesVVV
Wereldwijde WidgetsVV
Geavanceerde aanpassingsopties
Basis OntwerpkenmerkenVVV
Aangepaste pictogrammenVVV
Aangepaste lettertypenVVV
Aangepaste codeVV
Aangepaste CSSVV
Wereldwijde CSSVV
Marketingkenmerken
Formulier Widget en OntwerpVVV
Formulier InzendingenVV
Formulier integratiesVV
Onbeperkt aantal pop-ups VV
Aangepaste attributenVV
Dynamische inhoud
Inheemse WordPress Dynamische VeldenVVV
ACF, PODs IntegratiesVV
E-commerce
PayPal / Stripe integratieVV
WooCommerce bouwerVV
Teamsamenwerking en -beheer
OpmerkingenVV
Rol ManagerVV

We blijven ons inzetten voor uw succes en waarderen uw support

Met wereldwijd meer dan 15 miljoen websites die ons product gebruiken, worden we geïnspireerd door jullie creaties. Deze aanpassingen zorgen ervoor dat we samen met jou kunnen blijven groeien en het beste product voor jouw behoeften kunnen leveren, ongeacht het type website dat je moet bouwen.

Jullie feedback is altijd belangrijk voor ons en heeft onze routekaart door de jaren heen sterk beïnvloed. Terwijl we deze komende wijzigingen, nieuwe plannen en nieuwe functies introduceren, waarderen we je feedback en support.