1. Er is een nieuwe kit in het blok

Gloednieuwe container kits hebben de prachtige webontwerpen die je site verdient. Of je nu op zoek bent naar een kleurrijke blikvanger zoals de Houseplants Supplies Kit of een subtieler ontwerp zoals de nieuwe Matcha Shop Kit, wij hebben alles voor je.

Theres A New Kit On The Block 1 6 Dingen Die Je Leuk Zult Vinden Aan De Nieuwe Containerbibliotheken 1

2. Deze sets wil je niet blokkeren

Kits zijn niet de enige nieuwe inhoud die lawaai maken in onze bibliotheken. Bespaar tijd bij het ontwerpen van je volgende website door te bouwen met deze prachtige blokkensets. De nieuwe sjabloonbibliotheek heeft meer dan 250 blokken die zijn georganiseerd in sets die op elkaar zijn afgestemd. Kies uit tientallen helden-, contact-, diensten- en logoblokken om in een handomdraai een uniek ontwerp te maken.

You Wont Want To Block These Sets 6 Dingen Die Je Leuk Zult Vinden Aan De Nieuwe Containerbibliotheken 2

3. Enkele reis naar wereldwijde stijlen

Kits zijn de perfecte blauwdruk voor je wildste ontwerpdromen en ze zijn nu nog beter. Kits bevatten nu een elegante stijlgids die je helpt overzicht te houden over alle globale kleuren, lettertypes en knoppen die bij je Kit horen.

One Way Ticket To Global Styles 6 Dingen Die Je Leuk Zult Vinden Aan De Nieuwe Containerbibliotheken 3

4. De beste gratis kits zijn doorgedrongen tot de profs

Sommige van de beste dingen in het leven zijn gratis en dat is precies waarom we de populairste gratis kits hebben omgezet in ontwerpen op basis van containers, zodat je kunt genieten van de beste kits met de kracht van flexbox containers.

The Best Free Kits Made It To The Pros 6 Dingen Die Je Leuk Zult Vinden Aan De Nieuwe Containerbibliotheken 4

5. De klassiekers opgefrist

Iedereen weet dat je niet om de klassiekers heen kunt, en daarom heeft ons ontwerpteam de meest geliefde klassieke kits een make-over gegeven door ze om te zetten naar containers. We hebben ervoor gezorgd dat je niet hoeft te kiezen tussen je favoriete kits en creëren met de kracht van containers.

Refreshed The Classics 6 Dingen Die Je Leuk Zult Vinden Aan De Nieuwe Containerbibliotheken 5

6. Scroll-Klik-Koop met One Page Shops

Vergeet de rest en laat je producten voor zichzelf spreken. Deze mini-sites met één pagina zijn rechtstreeks verbonden met je paypal- of stripe-account en bieden je een minimalistische oplossing voor maximale inkomsten.

Scroll Click Buy One Page Shops 6 Dingen Die Je Leuk Zult Vinden Aan De Nieuwe Containerbibliotheken 6
Let op:

Om toegang te krijgen tot de containerbibliotheek, moet je Flexbox Containers activeren op het tabblad Functies in Elementor Instellingen.