Bij Elementor Hosting gaan al onze pakketten verder dan de infrastructuurlaag. Hoe kan dat ook anders? Wij zijn tenslotte Elementor – het bedrijf achter de populairste Website Builder. Er zijn momenteel meer dan 16 miljoen Elementor websites live, dus het is logisch dat onze hosting nauw verbonden is met de Elementor Website Builder. En zelfs dat is nog maar het topje van de ijsberg.

Dus, wat bieden we en hoe kies je? In dit bericht gaan we dieper in op wat ons aanbod zo uniek maakt en hoe je het juiste pakket kiest voor je volgende website(s). Er is voor elk wat wils bij Elementor Hosting, dus of je nu een persoonlijke website bouwt of als professionele webcreator werkt, je vindt hier een pakket dat bij je past.

Opmerking

Deze handleiding behandelt de Managed WordPress Hosting pakketten van Elementor. Als je je drukbezochte, bedrijfskritische website wilt migreren naar Static WordPress hosting, bekijk dan onze Static Hosting pakketten.

Alle pakketten zijn inclusief:

Hoewel er verschillen zijn tussen onze pakketten, is elk pakket uitgerust met alles wat je nodig hebt om goed presterende websites te hosten, bouwen en beheren. Of je nu kiest voor Hosting Lite voor $2,99/maand of voor een van onze plannen voor meerdere websites, je site wordt beschermd door geavanceerde beveiligingsmaatregelen en biedt tegelijkertijd een uitstekende ervaring voor je bezoekers.

Dit is wat je kunt verwachten in elk Elementor Hosting pakket:

  • Best-in-class managed Hosting. De meeste goedkope hostingpakketten op de markt zijn van het type shared hosting, waarbij je website een server (en de bronnen) deelt met talloze andere sites. Niet zo bij Elementor Hosting, waar onze schaalbare cloud hostinginfrastructuur, met de C2-servers van Google erachter, ervoor zorgt dat je site alle bronnen krijgt die hij nodig heeft om altijd te functioneren. En ja, dat is inclusief het Lite-pakket van $2,99.
  • WordPress en Elementor vooraf geïnstalleerd. Onze gebruikers willen vaak meteen aan de slag, dus we laten je binnen 60 seconden beginnen met het bouwen van je site, waarbij we achter de schermen voor alle instellingen zorgen. Ervaring met coderen is niet nodig.
  • Beveiliging op bedrijfsniveau. Met onze DDoS-bescherming en WAF hebben we al je beveiligingsbehoeften gedekt. Onze infrastructuur wordt 24/7 bewaakt om de voortdurende integriteit van onze beveiligingsoplossingen te controleren.
  • 24/7 support. Onze goed opgeleide specialisten staan klaar om je te helpen met al je vragen via email of onze 24/7 live chat, allemaal met een gemiddelde reactietijd van slechts 90 seconden.
  • Gratis migratie. Migreer je bestaande site pijnloos door een combinatie van slimme automatisering en witte handschoen service door ons support team – allemaal gratis.
  • Extra’s. Heel veel extra’s. Om het maken van je website te versnellen, zijn de Elementor Hosting pakketten uitgerust met extra toonaangevende tools voor beveiliging en prestaties. Elders moet je hiervoor betalen, maar bij Elementor Hosting zijn ze inbegrepen bij elk pakket.
    • Cloudflare Enterprise CDN (ter waarde van $108/jr): zorgt ervoor dat je website snel laadt, waar je bezoekers zich ook bevinden over de hele wereld, door de inhoud van statische websites te cachen op servers die wereldwijd zijn verspreid.
    • Premium SSL (ter waarde van $48/jr): beschermt de gevoelige klantgegevens en online transacties van je websites.
    • Geautomatiseerde dagelijkse back-ups: zorgt ervoor dat je website consistent wordt geback-upt en dat je hem gemakkelijk kunt herstellen als dat nodig is.
    • Automatisch schalen: De geavanceerde cloud-infrastructuur van Elementor Hosting zorgt ervoor dat elke website gebruik kan maken van alle bronnen in het plan en dat deze worden geschaald op het moment dat de prestaties het hoogst zijn.
The Lite Package 1 Vind Het Beste Elementor Hostingpakket Voor Jouw Behoeften 1

Elementor Hosting Lite – $2,99/maand

Zelfs met een naam als ‘Lite’ is ons pakket van $2,99 geen onderdeurtje en biedt het Hosting van topklasse voor een onverslaanbare prijs. Er zijn geen bronnen die worden opgebruikt, geen knelpunten en geen problemen met piekverkeer – je site is altijd beschikbaar wanneer je hem nodig hebt. Met dit pakket kun je je website ook snel opstarten doordat de Elementor Core website builder voorgeïnstalleerd is.

Voor wie is het:

  • Beginners die op een eenvoudige manier een website willen bouwen met Elementor.
  • Elementor Pro gebruikers die een betaalbare Managed Cloud Hosting oplossing willen waarop ze hun Elementor Pro licentie kunnen aansluiten.
  • Webdesigners die op zoek zijn naar de beste hosting voor Elementor websites die ze bouwen.

Waar je nog meer rekening mee moet houden:

  • De drempels voor verkeer en bronnen maken dit plan meer geschikt voor een gemiddeld niveau van websiteverkeer.
  • Elementor Core Builder bevat een aantal van de geavanceerde functies van Elementor Pro niet.
  • 1 rollende back-up. Meer geavanceerde plannen hebben back-ups voor 14 tot 30 dagen, inclusief een optie voor handmatige back-ups.
  • Alleen 1 website, geen multi-site.

Totale waarde van extra’s (gratis):

  • Premium SSL – $48
  • CloudFlare Enterprise CDN – $108

Bekijk het Lite plan

Niet voor jou?

Maak je geen zorgen, we hebben nog veel meer plannen.

Meer functies nodig? Kijk dan eens bij Hosting Basic.

Meer functies en meer sites nodig? Kijk dan eens naar Hosting Grow of Hosting Scale (3 of 10 sites).

The Basic Package Vind Het Beste Elementor Hostingpakket Voor Jouw Behoeften 2

Elementor Hosting Basic – $9,99/maand

Elementor Hosting Basic is ons best verkopende pakket. Ten eerste biedt het dezelfde geweldige Managed Cloud Hosting als Lite. Bovendien gaat het een stap verder met het bouwen van websites met de Pro-versie van de Elementor Website Builder. Al met al krijg je bij dit pakket ongelooflijk veel waar voor je geld.

Voor wie is het:

  • Websitebouwers die al weten dat ze de functies van Elementor Pro nodig hebben.
  • Freelance webbouwers die hun klanten liever een eigen hostingservice en licentie voor Elementor builder geven.

Waar je nog meer rekening mee moet houden:

  • De drempels voor verkeer en bronnen maken dit plan meer geschikt voor een gemiddeld niveau van websiteverkeer.
  • Staging is alleen beschikbaar in meer geavanceerde plannen.
  • Multi-user support is alleen beschikbaar in meer geavanceerde plannen.
  • 14 dagen aan back-ups. Meer geavanceerde plannen hebben 30 dagen.
  • Alleen 1 website, geen multi-site.

Totale waarde van extra’s (gratis):

  • Premium SSL – $48
  • CloudFlare Enterprise CDN – $108

Bekijk het Basisplan

Niet voor jou?

Maak je geen zorgen, we hebben nog veel meer plannen.

Meer functies nodig? Kijk dan eens bij Hosting Zakelijk.

Meer functies en meer sites nodig? Kijk dan bij Hosting Groeien/Schalen (3 of 10 sites).

The Business Package Vind Het Beste Elementor Hostingpakket Voor Jouw Behoeften 3

Elementor Hosting Zakelijk – $19,99/maand

Elementor Hosting Business neemt al het goede van Hosting Basic en vergroot het. Je krijgt betere drempels voor verkeer, een staging-omgeving en een extra stoel voor support – alles wat de site geschikter maakt voor websites met veel verkeer.

Voor wie is het:

  • Webdesigners die drukbezochte websites bouwen – bijvoorbeeld online winkels – en een optimale bezoekerservaring willen garanderen. Daarnaast krijg je alles wat je in eerdere plannen ook kreeg, samen met de hoogste resource drempels.

Waar je nog meer rekening mee moet houden:

  • Alleen 1 website, geen multi-site.

Totale waarde van extra’s (gratis):

  • Premium SSL – $48
  • CloudFlare Enterprise CDN – $108

Bekijk het bedrijfsplan

Niet voor jou?

Meer sites nodig? Kijk dan bij Hosting Groeien/Schalen (3 of 10 sites).

The Grow Package Vind Het Beste Elementor Hostingpakket Voor Jouw Behoeften 4

Elementor Hosting Groeien/Schalen – $22,99-49,99/maand

Hosting Grow en Hosting Scale zijn de multi-site hostingpakketten van Elementor. Ze zijn geschikt voor professionals en vermenigvuldigen de waarde van Hosting Business vele malen.

Voor wie is het:

  • Webdesigners en bureaus die meerdere websites willen hosten, bouwen en beheren. Deze plannen omvatten ook het klonen van sites, wat het maken van websites versnelt en stroomlijnt.

Totale waarde van extra’s (gratis):

  • Premium SSL – $48
  • CloudFlare Enterprise CDN – $108

Bekijk de Grow / Scale plannen

Niet voor jou?

Bekijk al onze andere plannen:

Lite, Basis, Zakelijk

Statische hostingplannen

Conclusie

Elementor Hosting pakketten combineren een ongeëvenaarde bezoekerservaring met de perfecte mix van functies voor elk gebruik. Van beginners die hun eerste stappen zetten in de wereld van het bouwen van websites tot professionals en bureaus – we hebben voor ieder wat wils.

Het is nog nooit zo’n goed moment geweest om te hosten en te bouwen met Elementor Hosting, dus wacht niet – meld je vandaag nog aan.