Als webbouwer ben je altijd op zoek naar manieren om je vaardigheden te verbeteren en betere resultaten te leveren voor je klanten of bedrijf. Het aanleren van nieuwe vaardigheden kan echter tijdrovend en duur zijn, vooral als je extra personeel moet inhuren of moet uitbesteden aan freelancers. Dit is waar AI om de hoek komt kijken en een geweldige oplossing biedt voor kleine bedrijven, startups en bureaus met een beperkt budget.

De nieuwste update voor Elementor AI zit vol met functieverbeteringen die zijn ontworpen om je workflow te stroomlijnen en je ontwerpkwaliteiten te verbeteren. Deze update richt zich op het verfijnen van bestaande functies en introduceert functionaliteiten die het werken met AI nog soepeler maken. Als je Elementor AI al gebruikt, zul je merken dat deze verbeteringen het proces om verbluffende websites te maken nog sneller en efficiënter maken.

Ai Release 0.5 Copilot Inherits Sites Styling Transformeer Je Ontwerpen: Copilot'S Global Styling, Generative Fill, Expand Image En Wordpress-Uitbreidingen! 1

Copilot verbeteringen: Je ontwerpassistent krijgt een boost met Global Styling

Een van de opvallende functies in het AI arsenaal van Elementor is de Copilot. Deze intelligente assistent helpt je tijdens de bouwfase van je website en geeft suggesties voor wireframe lay-outs. Het is alsof je een creatieve metgezel aan je zijde hebt, klaar om je te inspireren bij je volgende ontwerpstap.

De laatste update van Copilot introduceert het erven van de globale styling van je site, inclusief lettertypen, lettergroottes en globale kleuren, die automatisch worden opgenomen in de wireframesuggesties. Je bent verlost van het opmaakgedoe en de eindeloze toetsenbordgymnastiek die nodig is om elk element afzonderlijk te stylen, zodat je je meer kunt richten op het maken van prachtige websites waarin je ontwerpvaardigheden echt tot hun recht komen.

Met de verbeterde Copilot wordt je workflow efficiënter dan ooit, waardoor je nog dichter bij de voltooiing van je project in recordtijd komt. Je kunt vol vertrouwen door het ontwerpproces gaan in de wetenschap dat je uiteindelijke webpagina er gepolijst en samenhangend uitziet, tot in het kleinste detail. Je hoeft geen tijd meer te verspillen aan het herstellen van inconsistenties – Copilot houdt je van begin tot eind op het spoor van pixelperfecte perfectie.

Ai Release 0.5 Generative Fill Transformeer Je Ontwerpen: Copilot'S Global Styling, Generative Fill, Expand Image En Wordpress-Uitbreidingen! 2

Generatief vullen: je visuele kunstenaarschap verbeteren

Als webdesigner begrijp je dat overtuigende beelden de hoeksteen vormen van boeiende verhalen. Ze kunnen emoties oproepen, boodschappen overbrengen en een blijvende indruk achterlaten bij je publiek. Maar zelfs de meest verbluffende afbeeldingen zijn soms niet perfect, met afleidende elementen of ontbrekende details die afbreuk doen aan de algehele impact. Dit is waar de verbeterde functie Generative Fill van Elementor om de hoek komt kijken. Hiermee kun je je afbeeldingen naadloos verbeteren en verfijnen, waardoor je kunstenaarschap naar nieuwe hoogten wordt getild.

Stel je voor dat je een website maakt voor een luxemerk en dat je hun producten wilt laten zien op een manier die verfijning en exclusiviteit uitstraalt. Met Generative Fill kun je moeiteloos afleidende elementen verwijderen of subtiele verbeteringen toevoegen die passen bij de esthetiek van het merk, zodat elk visueel detail de gewenste perceptie van kwaliteit en prestige versterkt.

Dit krachtige gereedschap gaat verder dan alleen het verwijderen van ongewenste objecten. Misschien heb je een adembenemende landschapsfoto die baat zou kunnen hebben bij de toevoeging van een paar clouds of een subtiele aanpassing van de belichting. Met Generative Fill kun je deze verbeteringen beschrijven en AI integreert ze naadloos in de afbeelding, zodat je een visueel meesterwerk kunt maken dat echt de essentie van je creatieve visie weergeeft.

Als verhalenverteller blijf je de volledige controle houden en stuur je het creatieve proces met jouw menselijke touch. De functie Generatieve vulling van Elementor is slechts een uitbreiding van je artistieke gereedschapskist, waarmee je een hogere waarde voor je werk kunt afdwingen door visuals te leveren die niet alleen prachtig zijn, maar ook zorgvuldig zijn afgestemd op de behoeften en wensen van je klant.

Door gebruik te maken van de kracht van AI kun je je visuele kunstzinnigheid verbeteren zonder dat je complexe bewerkingstechnieken of geavanceerde technische vaardigheden nodig hebt. Met een paar simpele muisklikken en beschrijvende aanwijzingen kun je gewone visuals omtoveren tot buitengewone meesterwerken die je publiek boeien en een blijvende indruk achterlaten, waardoor je positie als meester in het vertellen van visuele verhalen wordt verstevigd.

Ai Release 0.5 Expand Image Transformeer Je Ontwerpen: Copilot'S Global Styling, Generative Fill, Expand Image En Wordpress-Uitbreidingen! 3


Verbeteringen aan afbeeldingen uitbreiden: Afbeeldingen opnieuw vormgeven en formaatbeperkingen overwinnen

De frustratie van het aanpassen van afbeeldingen aan verschillende lay-outs is verleden tijd. De functie Afbeelding uitvouwen van Elementor AI is verbeterd zodat je los kunt komen van formaatbeperkingen en een wereld aan creatieve mogelijkheden kunt ontsluiten.

Denk verder dan het kader – net als een fotograaf die een stapje terug doet om het hele adembenemende landschap vast te leggen, kun je met Afbeelding uitvouwen de randen van een afbeelding uitbreiden of opnieuw vormgeven. Het uitvergroten van landschapsafbeeldingen voor heldensecties is een perfect gebruikspunt. Stel je voor dat je een fascinerende zonsondergang omtovert in een prachtige brede banner die de schoonheid van een tropische bestemming of een besneeuwde bergtop laat zien. Met deze innovatieve tool kun je bestaande afbeeldingen naadloos aanpassen zodat ze perfect passen in elke website lay-out, waardoor je tijd en moeite bespaart terwijl je een samenhangend ontwerp behoudt. Vergeet niet dat jij de creatieve regisseur blijft en Expand Image gebruikt als hulpmiddel om een visueel verbluffend verhaal te maken dat je doelgroep aanspreekt.

In het huidige digitale landschap zijn pakkende beelden niet langer een luxe – ze zijn een noodzaak. Een website die effectief gebruik maakt van visuele storytelling kan op een dieper niveau contact maken met gebruikers en zo vertrouwen en merkloyaliteit kweken. Expand Image stelt je in staat om een website te maken die er niet alleen goed uitziet, maar ook een krachtig verhaal vertelt dat conversies stimuleert en je bedrijf onderscheidt.

Verder dan breedbeeldbanners: Het potentieel van Expand Image vrijmaken

Hoewel het uitbreiden van liggende afbeeldingen voor heldensecties een fantastische use case is, gaat de veelzijdigheid van Expand Image veel verder dan dat. Hier zijn slechts een paar manieren om gebruik te maken van deze krachtige functie:

  • Portretafbeeldingen hergebruiken voor bloglay-outs: Heb je een prachtige portretfoto die perfect zou zijn voor een blogbericht, maar past het formaat niet helemaal? Expand Image kan naadloos achtergrondelementen toevoegen om je portret om te toveren in een boeiende blogheader of zijbalkafbeelding.
  • Verbeter productfoto’s voor e-commerce: Heb je een productafbeelding die de ruimte op je productpagina niet helemaal vult? Gebruik Afbeelding uitvouwen om aanvullende achtergrondelementen toe te voegen, zodat je productfoto’s perfect in je e-commerce lay-out passen en de aandacht van de klant trekken.

Door Expand Image op deze creatieve manieren te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat al je visuele content perfect is afgestemd op je ontwerpbehoeften, waardoor de algehele esthetiek en gebruikerservaring van je website worden verbeterd.

Ai Release 0.5 Generate Image Transformeer Je Ontwerpen: Copilot'S Global Styling, Generative Fill, Expand Image En Wordpress-Uitbreidingen! 4

Afbeeldingen uit de Mediabibliotheek bewerken met AI

Je WordPress ervaring wordt een stuk soepeler. Hier is een voorproefje van hoe je van deze verbeteringen kunt profiteren:

  • Moeiteloos afbeeldingen genereren met AI: Stroomlijn je contentcreatieproces met de functie “Genereer afbeeldingen met AI” in de Mediabibliotheek. Met slechts één klik en een prompt genereert Elementor AI visueel verbluffende afbeeldingen die perfect passen bij je inhoud, zodat handmatig zoeken of bewerken niet meer nodig is.
Ai Release 0.5 Ai Text Except Transformeer Je Ontwerpen: Copilot'S Global Styling, Generative Fill, Expand Image En Wordpress-Uitbreidingen! 5
  • AI tekstfragmenten: Het kan een hele klus zijn om beknopte en boeiende samenvattingen te maken. Je zult nu in WordPress de mogelijkheid zien om AI Text Excerpts te maken, die met één klik op de knop korte samenvattingen of uittreksels genereert op basis van de inhoud van je pagina of bericht, waardoor je kostbare tijd en moeite bespaart bij het maken van inhoud. Hoewel Elementor AI je ongelooflijke mogelijkheden biedt, moet je niet vergeten dat het een hulpmiddel is dat je vaardigheden vergroot, niet vervangt. Jij blijft de creatieve regisseur, die het ontwerpproces begeleidt en ervoor zorgt dat de door AI gegenereerde elementen overeenkomen met jouw visie.

Met deze nieuwe verbeteringen wordt je workflow efficiënter en heb je het vertrouwen dat je inhoud er altijd op zijn best uitziet, of je deze nu zelf maakt of aan je klanten doorgeeft.

Maak vandaag nog gebruik van de kracht van Elementor AI

Deze update is slechts het topje van de ijsberg voor Elementor AI. We zijn toegewijd aan voortdurende innovatie en bieden je de tools om sneller, slimmer en met meer creatieve vrijheid verbluffende websites te maken.

In het snelle digitale landschap van vandaag zijn flexibiliteit en aanpassingsvermogen essentieel om de concurrentie voor te blijven. Met AI kun je je snel aanpassen aan nieuwe trends, technologieën en eisen van klanten zonder dat je lange trainingen of inwerkprocessen nodig hebt. Deze flexibiliteit stelt je in staat om snel te reageren op veranderingen in de markt en nieuwe kansen te grijpen wanneer ze zich voordoen.

Vergeet niet dat Elementor AI beschikbaar is als gratis proefversie bij elke Elementor website. Klik hier voor meer informatie. We kunnen niet wachten om te zien wat je maakt!