We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat we tijdens de conferentie om 11:00 – 11:40 uur (GMT+7) een panel van experts zullen organiseren, met leiders uit de branche, Asif Rahman van WP Developer, Vova Feldman van Freemius, Vito Peleg van Atarim, en onze eigen Verdi Heinz, hoofd Developer Partnerships en Ziv Geurts, onze gastheer. Ze bespreken wat het betekent om een maker te zijn van een open-source softwarebedrijf voor WP en Elementor en alles wat je moet weten over de business, ontwikkeling en marketing die erbij komen kijken. En het beste deel? De live show kan overal ter wereld worden bekeken, dus je kunt nog steeds deelnemen aan het gesprek, zelfs als je niet naar Bangkok kunt komen.

Maar dat is nog niet alles, we hebben ook een Genius Corner bij onze stand waar Ariel Klikstein, Co-Founder & CTO, en Ohad Raz, R&D Group manager, beschikbaar zullen zijn om al je vragen te beantwoorden over het ontwikkelen van plugins voor Elementor, of voor algemeen advies over het gebruik van het platform. De plaatsen zijn beperkt, dus om er zeker van te zijn dat je de hulp krijgt die je nodig hebt, kun je hier een afspraak maken.

En last but not least zullen we ook een spannende activiteit hebben met prijzen om te winnen en geweldige SWAG om mee naar huis te nemen. Dus of je nu een ervaren ontwikkelaar bent of net begint met Elementor, maak gebruik van deze kans om het Elementor team te ontmoeten en je vaardigheden in het ontwikkelen van het platform te vergroten.

We zien je graag in Bangkok!