Elementor Hosting wil webbouwers van alle niveaus de mogelijkheid geven om websites te maken en biedt een uitgebreide reeks gereedschappen en functies die aan al je behoeften voldoen. Of je nu een beginner bent die zich waagt aan het maken van websites of een doorgewinterde professional die zijn bestaande site wil verbeteren, met Elementor Hosting zit je goed.

Onze nieuwste hostingfuncties markeren een belangrijke mijlpaal voor Elementor Hosting en verstevigen de positie als de toonaangevende oplossing voor WordPress websites die zijn gebouwd met Elementor.

Met functies als site klonen, databasetoegang, SFTP, domeinen en emailboxen kunnen webbouwers nu de volledige controle over hun websites krijgen en deze naadloos van begin tot eind bouwen en beheren.

Krijg meer controle over je hosting

In het huidige zeer concurrerende online landschap is het essentieel om de juiste tools binnen handbereik te hebben om een voorsprong op de concurrentie te behouden. Elementor Hosting is toegewijd aan het vervullen van deze behoefte en we zijn verheugd om een reeks professionele en vertrouwde functies te introduceren die je websitebeheerervaring aanzienlijk zullen verbeteren. Laten we ons eens verdiepen in deze professionele tools die je in staat stellen het heft in eigen handen te nemen en je online aanwezigheid naar nieuwe hoogten te tillen.

29.6.23 Blog Hosting Q2 Campaign Release 1200 630 2 1 Nieuwe Professionele Hostingtools Die De Controle Verhogen En De Aanwezigheid Van Uw Online Bedrijf Verbeteren 1

Eenvoudig websites dupliceren met Site Cloning

Als professionele webbouwer is efficiëntie essentieel. Met de functie voor het klonen van websites van Elementor Hosting kun je je website moeiteloos met één klik dupliceren, waardoor webontwerpers en bedrijfseigenaren hun websites met gemak kunnen dupliceren.

Of je nu snel nieuwe websites moet ontwikkelen voor klanten met vergelijkbare structuren, functionaliteiten, plugins en configuraties, zoals listings of online winkels, of een andere verbluffende site moet maken die naadloos aansluit op je bestaande ontwerpsysteem voor je online bedrijfsportfolio, met Site Cloning zit je goed.

In de beginfase is deze functie uitsluitend beschikbaar voor multi-site hostingpakketten (Scale, Grow) en kan alleen worden gebruikt als er open website slots zijn binnen het abonnement. Het is belangrijk om te weten dat elke gekloonde site wordt geteld als een individuele website binnen de beschikbare limiet. Als je bijvoorbeeld een ‘Scale’ plan hebt aangeschaft en op dit moment één website in gebruik hebt, telt het klonen van die website als een extra website onder je abonnement. Als gevolg daarvan heb je dan twee van de drie toegewezen websites in gebruik binnen je abonnement.

29.6.23 Blog Hosting Q2 Campaign Release 1200 630 3 1 Nieuwe Professionele Hostingtools Die De Controle Verhogen En De Aanwezigheid Van Uw Online Bedrijf Verbeteren 2

Toegang tot je database met phpMyAdmin

Databases vormen de ruggengraat van je website, en nu geeft Elementor Hosting je er rechtstreeks toegang toe via phpMyAdmin. Met deze krachtige tool kun je database-elementen zoals berichten, gebruikers, instellingen, producten en meer moeiteloos beheren met slechts één klik.

phpMyAdmin is een veelgebruikt, gratis en open-source administratieprogramma dat is ontworpen voor het beheren van MySQL en MariaDB databases. Het is ontwikkeld als een draagbare webapplicatie, voornamelijk geschreven in PHP, en heeft een immense populariteit verworven, vooral onder webhostingdiensten, als een van de beste keuzes voor MySQL beheer.

Met DB Access kunnen geavanceerde gebruikers complexe problemen oplossen die voorheen alleen toegankelijk waren voor supportteams van Elementor. Gebruikers hebben nu rechtstreeks toegang tot hun databases en kunnen de nodige wijzigingen aanbrengen om problemen op te lossen.

Een ander groot voordeel van toegang tot phpMyAdmin is de mogelijkheid om bulkwijzigingen in je database aan te brengen, wat je veel tijd en moeite bespaart. Met phpMyAdmin kun je moeiteloos tabellen importeren of exporteren, queries uitvoeren om meerdere gegevens tegelijkertijd bij te werken en zelfs nieuwe tabellen aanmaken. Deze uitgebreide functionaliteit verbetert je databasebeheer en geeft je meer flexibiliteit en controle over de gegevens van je website.

Op dit moment heeft alleen de eigenaar toegang tot de database en zijn er geen rollen en rechten toegewezen aan andere gebruikers. In de volgende fase hebben we echter plannen om dit verder uit te breiden. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat alle geavanceerde wijzigingen in de database van de website de verantwoordelijkheid zijn van de gebruiker. We raden ten zeerste aan om een back-up te maken voordat je wijzigingen aanbrengt om de veiligheid van je gegevens te garanderen.

29.6.23 Blog Hosting Q2 Campaign Release 1200 630 4 2 Nieuwe Professionele Hostingtools Die De Controle Verhogen En De Aanwezigheid Van Uw Online Bedrijf Verbeteren 3

Bestanden overzetten en bewerken met SFTP-toegang

SFTP, wat staat voor Secure File Transfer Protocol, is een veilige methode voor het openen en beheren van websitebestanden en -mappen. Door clientprogramma’s zoals FileZilla op je lokale computer te gebruiken, kun je veilig door de bestanden en mappen van je website navigeren.

Met SFTP heb je de mogelijkheid om bestanden en mappen over te zetten tussen je computer en je website. Deze functie is een uitbreiding van het SSH (Secure Shell) protocol en werkt via een beveiligd kanaal, waardoor de veiligheid van je bestanden en de algehele veiligheid van je website wordt gegarandeerd.

Voor geavanceerde webbouwers en ontwikkelaars die Elementor Hosting gebruiken, is SFTP van onschatbare waarde voor het moeiteloos beheren van bestanden op hun websites, terwijl het hoogste beveiligingsniveau wordt gewaarborgd. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om regels te definiëren, themabestanden aan te passen, problemen met plugins op te lossen, websiteontwikkeling te automatiseren, verificatietags te uploaden en veilig specifieke themabestanden te downloaden om offline te bewerken en vervolgens te uploaden. Met SFTP kunnen webprofessionals hun workflow stroomlijnen, problemen efficiënt oplossen en de integriteit van hun websites behouden.

Om toegang te krijgen tot het bestandssysteem van je website, levert Elementor Hosting SFTP-gegevens die je kunt invoeren in het lokale FTP-programma van je voorkeur. Deze gegevens zijn 24 uur geldig, zodat de veiligheid van je website gegarandeerd is. Als je na die periode toegang nodig hebt, kun je eenvoudig nieuwe gegevens aanvragen.

Als de verbinding tot stand is gebracht, krijgen gebruikers beveiligde toegang tot belangrijke mappen en mappen zoals wp-admin, wp-content en wp-includes, die plugins, mediabestanden, thema’s en nog veel meer bevatten. Het is belangrijk om te weten dat je bij het uploaden van bestanden zoals afbeeldingen of video’s een directe link moet gebruiken om ze in je website op te nemen, omdat WordPress dit soort bestanden niet automatisch indexeert.

End-to-End oplossing met domeinen en emails!

Het opbouwen van een sterke merkaanwezigheid is cruciaal voor het succes van je bedrijf. Daarom heeft Elementor Hosting het nieuwe tabblad Merk & Bedrijf geïntroduceerd, waarin essentiële tools zijn samengebracht om u te helpen een overtuigende merkidentiteit op te bouwen waarmee u zich onderscheidt van uw concurrenten. Door onze partnerschappen met toonaangevende leveranciers zorgen we ervoor dat je toegang hebt tot de beste tools die beschikbaar zijn, zodat je een robuuste online aanwezigheid kunt opbouwen.

Met tools zoals gepersonaliseerde domeinen, professionele inboxen en het maken van logo’s kun je een samenhangende merkervaring creëren. Je kunt kiezen uit verschillende aanbieders om je merkaanwezigheid aan te passen aan je specifieke eisen.

Door deze tools aan te bieden, zet Elementor Hosting een belangrijke stap in de richting van een allesomvattende one-stop-shop oplossing voor webbouwers die zowel een website als een succesvol bedrijf willen bouwen.

29.6.23 Blog Hosting Q2 Campaign Release 1200 630 5 1 Nieuwe Professionele Hostingtools Die De Controle Verhogen En De Aanwezigheid Van Uw Online Bedrijf Verbeteren 4

Verhoog je merk met aangepaste domeinen

In het huidige digitale landschap is een sterke online aanwezigheid essentieel voor zowel bedrijven als particulieren. Een zorgvuldig gekozen domeinnaam dient als je digitale adres, vertegenwoordigt je merk en zorgt ervoor dat je gemakkelijk gevonden wordt.

Om je een allesomvattende oplossing te kunnen bieden, werkt Elementor Hosting samen met Hover, een gerenommeerde domeinregistrar. Deze samenwerking vereenvoudigt het aankoopproces van domeinen door naadloze domeinaankoop en automatische configuratie aan te bieden.

Met deze samenwerking kun je nu een unieke online identiteit creëren die perfect bij je merk past, allemaal binnen het gemak van één enkel platform. Bovendien krijg je bij aankoop van je domein via Elementor het eerste jaar 10% korting.

Zodra je een domein verwerft via Elementor en Hover, wordt het automatisch geconfigureerd voor je Elementor gehoste website, waardoor je tijd bespaart en het gedoe van handmatige instellingen verdwijnt. Deze functie is vooral gunstig voor beginnende gebruikers die de voorkeur geven aan het gemak van alles op één plek.

29.6.23 Blog Hosting Q2 Campaign Release 1200 630 6 Nieuwe Professionele Hostingtools Die De Controle Verhogen En De Aanwezigheid Van Uw Online Bedrijf Verbeteren 5

Professionaliseer je communicatie met Email Boxen

Effectieve communicatie is de levensader van elk succesvol bedrijf. Elementor Hosting erkent het belang van professionele email communicatie en biedt een oplossing die naadloos integreert met je aangepaste domein. We zijn een partnerschap aangegaan met de belangrijkste providers van e-mailboxen, zoals: Zoho, Google en Microsoft, zodat je gemakkelijk gepersonaliseerde emailadressen kunt krijgen die geloofwaardigheid uitstralen en vertrouwen opbouwen bij je klanten.

Zodra je een zakelijk email hebt, kun je deze eenvoudig verifiëren met Elementor hosting en toevoegen aan je formulieren om ervoor te zorgen dat je site-getriggerde emails uitgaan van je aangepaste email.

Laat je professionaliteit zien en laat een blijvende indruk achter met elke email die je verstuurt. Til je zakelijke communicatie naar een hoger niveau en versterk je merk.

Het is tijd om je website te verbeteren!

Elementor Hosting biedt webbouwers op elk niveau, van beginners tot doorgewinterde professionals. Met elke nieuwe release streven we naar een hoger niveau en bieden we een uitgebreide reeks tools en functies die aan elke behoefte voldoen. Van krachtige mogelijkheden voor het klonen van sites tot directe databasetoegang en veilige bestandsoverdracht, wij rusten je uit met essentiële tools die je nodig hebt om volledige controle te hebben over je website.

Maar daar houdt Elementor Hosting niet op. We begrijpen het belang van branding en communicatie in het huidige digitale landschap. Daarom bieden we nu naadloze integratie bij het aanschaffen van aangepaste domeinen van Hover en werken we samen met toonaangevende providers om ervoor te zorgen dat je toegang hebt tot de beste tools die beschikbaar zijn om een robuuste online aanwezigheid voor je bedrijf op te bouwen.

Door een end-to-end oplossing te bieden, heeft Elementor Hosting zijn positie als de toonaangevende oplossing voor WordPress websites die zijn gebouwd met Elementor verstevigd.

We luisteren naar onze gebruikers en leveren voortdurend slimme tools en functies die het maken en beheren van websites stroomlijnen. Met onze gebruikersgerichte aanpak willen we de oplossingen bieden die je nodig hebt om eenvoudig en efficiënt websites te maken en te beheren.

Happy Hosting!