Vier samen met ons een spannende mijlpaal in de wereld van webdesign en -ontwikkeling! Elementor, de toonaangevende WordPress websitebouwer, wordt 7 jaar en daar zijn we erg blij mee. Om dit te vieren heeft Elementor een fantastische verjaardagsuitverkoop, met ongelofelijke kortingen op Hosting- en Plugin-plannen.

Van 30 mei 2023, om 7:00 EST, tot 7 juni 2023, om 23:59 EST, heb je de kans om nieuwe plannen te kopen met tot 50% korting voor Hosting en 30% korting voor Plugin-plannen. Deze tijdelijke aanbieding is de perfecte kans voor particulieren en bedrijven om hun website-bouwreis te verbeteren. Laten we in de details duiken!

Ontketen het potentieel van uw website met de hostingpakketten van Elementor

Image 7 Het Is De 7E Verjaardag Van Elementor En Je Kunt Flink Besparen! 1

De hostingpakketten van Elementor zijn ontworpen om optimale websiteprestaties te garanderen. Met een ultramoderne infrastructuur en krachtige servers die worden aangedreven door Google Cloud Platform, wordt je website in een oogwenk geladen, waardoor bezoekers betrokken blijven en het aantal bounces afneemt.

Elementor Hosting biedt de ultieme deal: Managed WordPress Hosting, Elementor Pro en Hello theme, allemaal in één pakket. Je krijgt een WordPress hostingoplossing die is geoptimaliseerd voor het bouwen met Elementor, inclusief alle Pro widgets, functies en sjablonen, plus professionele hostingtools die de prestaties van je website en de workflow en het beheer verbeteren, zoals: Geavanceerde Caching tool, Staging, Site Cloning, toegang tot databases via phpMyAdmin en nog veel meer.

De hostingpakketten van Elementor zijn ook gebundeld met gratis SSL, geïntegreerde beveiligingsfuncties en automatische dagelijkse back-ups, zodat je website beschermd is tegen bedreigingen en gegevensverlies. Je kunt dus vertrouwen op de betrouwbare hostingoplossingen van Elementor om je website in de lucht te houden. Mis de kans niet om bliksemsnelle snelheid te ervaren voor een onverslaanbare prijs, met tot 50% korting op hostingpakketten.

Geef je website meer kracht met de Pro-pluginplannen van Elementor

Image 9 Het Is De 7E Verjaardag Van Elementor En Je Kunt Flink Besparen! 2

Gemakkelijk prachtige ontwerpen maken

De plugin-plannen van Elementor bieden je een krachtige toolkit om je creativiteit de vrije loop te laten en verbluffende websites te ontwerpen zonder codering. Met een gebruiksvriendelijke interface en een enorme bibliotheek aan vooraf ontworpen sjablonen kun je je visie met verrassend gemak tot leven brengen. Tijdens de verjaardagsuitverkoop kun je tot 30% korting krijgen op Pro plugin plannen, waardoor het een ideaal moment is om te upgraden of nieuwe functies uit te proberen.

De plugin-plannen van Elementor zijn meer dan alleen ontwerptools; ze stellen je in staat om de functionaliteit van je website te verbeteren met een breed scala aan add-ons en integraties. Van contactformulieren en pop-ups tot e-commerce oplossingen en marketingautomatisering, de plugins van Elementor zullen je website naar nieuwe hoogten brengen. Mis de kans niet om de functionaliteit van je website te optimaliseren met plugin-plannen met korting.

Blijf voorop lopen met spannende product- en beveiligingsupdates

Elementor verbetert zijn plugins voortdurend, voegt nieuwe functies toe en gaat in op feedback van gebruikers. Met een actief plugin-abonnement krijg je toegang tot regelmatige updates, zodat je website up-to-date blijft en de concurrentie voor blijft. Profiteer van de Elementor verjaardagsuitverkoop om doorlopend toegang te krijgen tot nieuwe functies en updates.

De ideale tijd om te upgraden!

Of je nu een kleine blog hebt of een snel groeiende e-commercewinkel, de plannen voor hosting en Pro-plugins van Elementor zijn schaalbaar om aan je veranderende behoeften te voldoen. Je kunt je pakket naadloos upgraden als je websiteverkeer en eisen toenemen of als je meer websites nodig hebt. Bovendien krijg je meer tools die je de controle geven die je nodig hebt om je websites te beheren en uit te breiden. Je kunt er zeker van zijn dat je upgrade soepel zal verlopen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over downtime of prestatieproblemen.

Vier goede tijden – Kom op!

Image 8 Het Is De 7E Verjaardag Van Elementor En Je Kunt Flink Besparen! 3

Doe mee met Elementor’s 7e verjaardag en maak deel uit van de festiviteiten door gebruik te maken van ongelofelijke kortingen op Hosting- en Plugin-plannen. Mis deze gelimiteerde kans niet om van 30 mei tot 7 juni je website-bouwreis te superchargen en tot 50% te besparen op hostingplannen en 30% op pluginplannen. Upgrade je hosting voor bliksemsnelle snelheid, meer tools en schaalbaarheid, terwijl je de kracht van Elementor’s plugin-plannen benut om nog meer verbluffende ontwerpen te maken. Je profiteert van spannende nieuwe functies en updates die je tijd besparen en de behoefte aan andere plugins minimaliseren.