Daarom bieden we alleen cloud hosting. Het is ook de reden waarom zelfs ons meest betaalbare plan extra’s heeft zoals CloudFlare Enterprise CDN, eersteklas SSL en dagelijkse back-ups.

De drie nieuwe functies die we vandaag introduceren passen bij dit thema. Ze zijn gemaakt op basis van feedback van makers zoals jij.

Stroomlijn samenwerking en verminder risico’s met site-sharing

Site Sharing Elementor Hosting: Verhoog De Productiviteit, Niet De Complexiteit 1
  • Ben je een website-eigenaar die een site wil delen met een ontwerper?
  • Ben jij een webbouwer die het zat is om de hele dag in en uit te loggen op de accounts van klanten?
  • Ben jij een teamlid dat met anderen samenwerkt aan Elementor-projecten?

Misbruik van aanmeldgegevens is een van de meest voorkomende manieren om websites aan te vallen. Als je anderen toegang geeft tot je site met gebruikersnamen en wachtwoorden, kan dat je site blootstellen aan beveiligingsrisico’s.

Met onze nieuwe site sharing kun je de toegang direct vanuit Elementor beheren. Als site-eigenaar kun je samenwerken met medewerkers zonder ze inloggegevens te hoeven geven en het aanspreekpunt te zijn voor MFA tokens. Als maker kun je nu moeiteloos schakelen tussen verschillende projecten vanuit je Mijn Elementor dashboard, zonder in en uit te loggen op verschillende accounts.

Paginabeheer gemakkelijk gemaakt met het paneel Pagina’s

Elementor Hosting Pages Panel Elementor Hosting: Verhoog De Productiviteit, Niet De Complexiteit 2

Het beheren van je websitepagina’s moet intuïtief zijn. Heen en weer schakelen tussen het WordPress Dashboard en de editor kan vermoeiend zijn. Daarom zijn we verheugd om een exclusieve tool te introduceren voor gebruikers van Elementor Hosting: het Pagina’s Paneel.

Klik gewoon op de knop Pagina’s in de bovenste balk om nieuwe pagina’s te maken, te dupliceren, pagina’s te hernoemen, te verwijderen en nog veel meer zonder de Elementor-omgeving te verlaten. Het draait allemaal om het verbeteren van de efficiëntie en het vereenvoudigen van je workflow.

Analytics en prestatie-inzichten eenvoudig gemaakt met Google Site Kit

Google Site Kit Pre Installed Elementor Hosting: Verhoog De Productiviteit, Niet De Complexiteit 3

Google Site Kit is nu inbegrepen bij elke site op Elementor Hosting, waardoor analytics en inzichtelijke gegevens een standaard onderdeel worden van je webervaring. Deze officiële WordPress plugin van Google voorziet je van eenvoudig te begrijpen statistieken en bruikbare inzichten direct in je WordPress dashboard. Met deze tool is de integratie van belangrijke Google diensten zoals Google Analytics, AdSense, Search Console en PageSpeed Insights snel en naadloos. Je kunt niet alleen eenvoudig websiteverkeer monitoren, prestaties analyseren, paginasnelheid optimaliseren en inhoud te gelde maken; het biedt ook bruikbare inzichten in de volgende stappen die je website nog succesvoller kunnen maken.

Omdat je dit allemaal vanuit je WordPress dashboard kunt doen, hoef je niet meer tussen diensten te schakelen om officiële inzichten te verzamelen of rapporten bij te werken – alles is gestroomlijnd en toegankelijk, zodat je je kunt richten op het verbeteren van de gebruikersbetrokkenheid en de algehele effectiviteit van je site.

Concentreer je op wat belangrijk is, wij zorgen voor de rest

Om de paar weken voegen we nieuwe functies toe aan Elementor Hosting. Sommige zijn groter dan andere, maar ze hebben allemaal hetzelfde doel: het creëren van de ideale hosting voor Elementor websites.

Wil je je gedachten delen? Functies aanvragen? Neem dan gerust contact op met Ziv Geurts, Product Marketing Manager van Elementor Hosting, via [email protected].