Supercharge je workflow en creativiteit met Elementor AI voor het maken van afbeeldingen

In de vorige release bracht Elementor AI uit voor tekst en code, en in versie 3.14 is Elementor AI uitgebreid met de eerste fase van de AI-afbeeldingsgenerator. Met deze nieuwe mogelijkheid kun je je creativiteit de vrije loop laten en je workflow verbeteren en versnellen door direct elk type afbeelding voor je website te genereren, rechtstreeks vanuit de Editor. Dit betekent dat je niet door miljoenen stockafbeeldingen hoeft te zoeken om de specifieke afbeelding te vinden die je wilt gebruiken, deze moet downloaden naar je website en vervolgens moet uploaden naar Elementor. Met Elementor AI kun je de afbeeldingen die je wilt maken beschrijven, er een kiezen en deze direct in je website plaatsen.

Generate Elementor Ai Voor Het Maken Van Afbeeldingen 1

Creëer unieke en creatieve afbeeldingen met een opdracht

Afbeeldingen spelen een grote rol bij het vergroten van de betrokkenheid van bezoekers en het maken van websites die een blijvende indruk achterlaten. Nu kun je de tekst-naar-afbeelding functie van Elementor AI gebruiken om direct afbeeldingen voor je website te maken. Elk afbeeldingsgebied in de editor bevat nu de AI-afbeeldingsgenerator, inclusief de afbeeldingswidget, CTA-widget, achtergrondafbeeldingen in verschillende widgets, containers, secties en meer.

Met Elementor AI maak je de afbeelding die je voor ogen hebt door te klikken op het AI-pictogram in het afbeeldingsinhoudsgebied van het paneel, beschrijf je de afbeelding die je wilt maken en kies je vervolgens het type afbeelding, de stijl en de beeldverhouding om ervoor te zorgen dat ze perfect passen bij je website. Om nog betere resultaten te behalen met de AI-afbeeldingsgenerator, heeft Elementor ook een functie ‘Prompt verbeteren’ toegevoegd, die zich in het beschrijvingsveld bevindt. De promptverbeteraar optimaliseert je prompt automatisch en voegt de nodige details toe, wat leidt tot betere afbeeldingsresultaten. Elke keer dat je een afbeelding beschrijft, toont Elementor AI automatisch vier variaties waaruit je kunt kiezen.

Als je de afbeelding hebt gekozen die je op je website wilt weergeven, kun je ook de resolutie aanpassen en de beeldverhouding wijzigen zodat de afbeelding perfect past in de ruimte op je website die je wilt vullen. Als je bijvoorbeeld een verticale afbeelding hebt gegenereerd, kun je de beeldverhouding veranderen in liggend of vierkant, zodat de afbeelding overal op je website past.

Fill Elementor Ai Voor Het Maken Van Afbeeldingen 2

Generatieve vulling gebruiken om je afbeeldingen te bewerken en aan te passen

Soms genereer je een afbeelding die niet alle specifieke details heeft die je oorspronkelijk had bedacht, of heb je een bestaande afbeelding die je wilt bewerken of herstellen. Met de functie Generatieve vulling kun je de elementen beschrijven die je aan je afbeelding wilt toevoegen.

Om elementen aan je afbeelding toe te voegen, gebruik je het penseel om het gebied te markeren waaraan je een element wilt toevoegen en beschrijf je wat je wilt toevoegen in het beschrijvingsveld. Door de gebieden die je wilt aanpassen te markeren en in het beschrijvingsveld uit te leggen hoe je je afbeelding wilt aanpassen, kun je specifieke elementen naadloos verbeteren terwijl de algehele integriteit van de afbeelding behouden blijft. Met dit aanpassingsniveau kun je afbeeldingen precies aanpassen aan je behoeften, zodat elk onderdeel van je website nauwkeurig is.

Variations Elementor Ai Voor Het Maken Van Afbeeldingen 3

Websiteafbeeldingen diversifiëren met variaties

Afbeeldingsvariaties zijn een uitstekende manier om de afbeeldingen die je op je website weergeeft te verfijnen en variatie toe te voegen, waardoor je website interessant blijft. Om variatie aan je website toe te voegen, gebruik je een van de afbeeldingen die Elementor AI heeft gemaakt als referentieafbeelding of een bestaande afbeelding op je website. Op die manier kun je snel variatie aanbrengen door de gegenereerde afbeelding aan te passen met een nieuwe prompt en een aantal vergelijkbare afbeeldingen te maken. Om de geboden variaties te optimaliseren, bepaal je hoeveel gewicht je de referentieafbeelding moet geven in vergelijking met de nieuwe aanwijzing.

AI afbeeldingen – een transformerend hulpmiddel voor het maken van websites

Met Elementor AI voor afbeeldingen die in de Editor zijn geïntegreerd, kun je je workflow versnellen en je uitgaven aan licentiekosten of pay-per-use voor elke afbeelding verlagen. Beschrijf de afbeelding die je wilt maken, gebruik de promptversterker om je prompt en resulterende afbeeldingen te verbeteren, bewerk je afbeeldingen en optimaliseer hun afmetingen om ze perfect te maken voor je website.

Bezoek onze Prompt-bibliotheek voor meer inspiratie en om te zien hoe je Elementor AI kunt gebruiken om je workflow te verbeteren en het ontwerp van je website te verbeteren.

In de komende versies zal Elementor de AI-mogelijkheden blijven updaten om je workflow en websites te verbeteren. Probeer het gratis uit op een Elementor website en laat ons weten wat je ervan vindt in de reacties hieronder.