We begrijpen hoe belangrijk tijd is in de snelle wereld van webcreatie en we streven ernaar om je te voorzien van tools die niet alleen je creativiteit stimuleren, maar ook je algehele efficiëntie en workflows verbeteren. Elementor’s AI voor containers is ontworpen om je in staat te stellen meer te bereiken in minder tijd en je webcreatie visies direct tot leven te brengen.

Webcreators machtigen met AI-technologie

Elementor heeft een rijke geschiedenis van innovatie, van de introductie van onze drag & drop editor tot het revolutioneren van webcreatie in het WordPress ecosysteem. Vandaag kondigen we met trots een nieuw tijdperk van webcreatie aan dat makers meer mogelijkheden geeft door middel van generatieve AI-technologie. Deze baanbrekende functie omvat structuur, lay-out, ontwerp en inhoud, en dat alles met behoud van het open-source ethos waarmee je elk aspect van je website kunt aanpassen.

In deze spannende fase zal onze AI voor containers de ervaring van het maken van webpagina’s opnieuw definiëren door niet alleen creatieve mogelijkheden te ontsluiten, maar ook door webontwerpers enorm veel tijd te besparen. Door gebruik te maken van generatieve AI-technologie kunnen gebruikers nu hun workflows stroomlijnen, waardoor het webcreatieproces efficiënter en productiever wordt. Dit betekent meer vrijheid om ideeën te verfijnen, te experimenteren met nieuwe concepten en je te richten op de aspecten van webcreatie die echt belangrijk voor je zijn.

10.12.23 Blog Build With Ai 3.18.0 Release 1200 630 Revolutionizing Web Creation With Ai Powered Container Layouts De Webcreatie-Ervaring Opnieuw Gedefinieerd: Elementor Onthult Ai Voor Containers 1

Webcreatie revolutioneren met AI-gestuurde containerindelingen

In onze laatste update (Elementor versie 3.18) zet Elementor een belangrijke stap voorwaarts met de introductie van AI-gegenereerde containers. Dit markeert de eerste fase van onze spannende reis op het gebied van AI-geoptimaliseerde webcreatie. Met deze release kunnen gebruikers nu containers genereren met elke Elementor widget, wat een wereld aan mogelijkheden opent voor creatieve expressie.

Drie niveaus van containergeneratie met AI

  1. Op tekst gebaseerd genereren: Op basisniveau kunnen gebruikers containers genereren door aanwijzingen te geven die de visie voor hun website weerspiegelen. Elementor AI brengt deze ideeën vervolgens tot leven, waardoor AI een waardevol hulpmiddel wordt in het creatieve proces.
  2. Variaties op basis van Elementor: Om nog een stap verder te gaan, kunnen AI containers worden gegenereerd op basis van bestaande Elementor lay-outs. Met dezelfde lay-out en widgets wordt de nieuwe container aangepast met stijlen, inhoud, teksten, lettertypen, kleuren, pictogrammen en afbeeldingen om aan te sluiten bij het ontwerpidee van de gebruiker.
  3. Web-gebaseerde generatie: Kies voor een meer geavanceerde benadering door inspiratie te halen uit het hele World Wide Web. Elementor AI verwijst naar verschillende lay-outs en structuren van een gespecificeerde URL en verfijnt deze met de aanwijzingen van de gebruiker om volledig gestileerde containers te genereren die compatibel zijn met Elementor, aangepast aan jouw behoeften.
10.12.23 Blog Build With Ai 3.18.0 Release 1200 630 Text Based 2 De Webcreatie-Ervaring Opnieuw Gedefinieerd: Elementor Onthult Ai Voor Containers 2

Breng je visie moeiteloos tot leven met tekstgebaseerde containergeneratie

Tot nu toe richtte Elementor AI zich alleen op het genereren en bewerken van tekst, code en afbeeldingen binnen Elementor widgets. Deze nieuwste release gaat een enorme stap verder. Nu stelt Elementor AI je in staat om direct complete container lay-outs en content vanaf de grond af aan te genereren met behulp van een eenvoudige prompt. Dit bespaart je niet alleen opmerkelijk veel tijd, maar verbetert ook je workflow en stimuleert creativiteit.

Beschrijf gewoon de sectie die je voor ogen hebt in een prompt en laat Elementor AI het zware werk doen door de lay-out te bouwen en deze te vullen met inhoud. Wil je meer mogelijkheden? Genereer de resultaten gewoon opnieuw om andere variaties te verkennen die aansluiten bij je verzoek.

En hier is een pro-tip: gebruik onze promptversterker om nog betere prompts te maken. Deze stelt automatisch extra details voor om in je prompts te plaatsen, waardoor je gegenereerde resultaten worden verfijnd en je creativiteit geen grenzen kent.

10.12.23 Blog Build With Ai 3.18.0 Release 1200 630 Elementor Based 3 De Webcreatie-Ervaring Opnieuw Gedefinieerd: Elementor Onthult Ai Voor Containers 3

Verhoog je ontwerpconcepten met op Elementor gebaseerde container-variaties

Ontgrendel nieuwe ontwerpmogelijkheden en stimuleer je creativiteit met Elementor-gebaseerde Container Variaties. Deze functie verandert de manier waarop je het ontwerp van je website verbetert en inspireert je fantasie. Door gebruik te maken van bestaande Elementor lay-outs als uitgangspunt, kun je naadloos variaties genereren die passen bij je eigen ontwerpideeën. Met onze AI-mogelijkheid kun je de lay-out en widgets van de container behouden terwijl het meerdere elementen aanpast, waaronder inhoud, afbeeldingen, lettertypen, kleuren en zelfs pictogrammen.

Het resultaat is een snelle creatieworkflow, waarmee je een ontwerp kunt maken dat jouw unieke stijl weerspiegelt zonder het gedoe van handmatig herbouwen en aanpassen. Of je nu lay-outs wilt hergebruiken op een nieuwe website of A/B-tests wilt uitvoeren tussen ontwerpen, met deze functie ben je klaar. Selecteer gewoon een container, klik met de rechtermuisknop, kies “Genereer variaties met AI”, voeg een prompt toe om je ontwerpaanpassingen te specificeren en voilà – ontvang in recordtijd drie nieuwe ontwerpvariaties die zijn afgestemd op jouw visie.

10.12.23 Blog Build With Ai 3.18.0 Release 1200 630 Web Based 4 De Webcreatie-Ervaring Opnieuw Gedefinieerd: Elementor Onthult Ai Voor Containers 4

Voed je inspiratie met webgebaseerde containergeneratie

Til je webcreaties naar nieuwe hoogten met de geavanceerde aanpak van Web-Based Containers – een buitengewone oplossing voor je creatieve aspiraties. Voer gewoon een specifieke URL in, kies de sectie waarnaar je wilt verwijzen en zie hoe de magie zich ontvouwt terwijl Elementor AI aan het werk gaat. Deze geavanceerde functie opent het hele web als je inspirerende speeltuin en stelt je in staat om je te concentreren op wat het belangrijkst is – je ideeën uitvoeren en ze laten werken zonder dat je er moeite voor hoeft te doen.

Het resultaat? Generatieve lay-outs die compatibel zijn met Elementor, naadloos geïntegreerd in je website. Je hoeft alleen maar een vraag te stellen om je specifieke wensen kenbaar te maken en AI verfijnt de stijl en de inhoud, zodat je drie variaties krijgt – en dat alles met behoud van de oorspronkelijke structuur. Belangrijk is dat je er zeker van kunt zijn dat de auteursrechten zijn voorbehouden en dat de lay-out en styling niet worden gekopieerd, maar worden gebruikt als referentie, zodat je ontworpen lay-outs uniek van jou blijven.

Omarm de toekomst van webcreatie met Web-Based Containers, waar innovatie naadloos integreert met gebruiksvriendelijke functionaliteit.

10.12.23 Blog Build With Ai 3.18.0 Release 1200 630 Prompt Library 5 De Webcreatie-Ervaring Opnieuw Gedefinieerd: Elementor Onthult Ai Voor Containers 5

Verken de Elementor Prompt-bibliotheek voor maximaal AI-inzicht

Bij Elementor begrijpen we dat het maken van aansprekende prompts de sleutel is tot het maximaliseren van het potentieel van onze AI-tools. Om je op deze reis te helpen, hebben we de Elementor Prompt Librarysamengesteld – eenbron van onschatbare waarde voor gebruikers om inspiratie op te doen, de kunst van het schrijven van prompts te leren en AI-tools naadloos te integreren met de Elementor editor. De Prompt Library is samengesteld op basis van de behoeften en ambities van webontwikkelaars en is ontworpen om je creativiteit een boost te geven, je prompts te verbeteren en je webcreatie-ervaring te verbeteren. Verken deze rijke bibliotheek voor inspiratie en begeleiding en zorg ervoor dat je prompts de volledige kracht van de AI-mogelijkheden van Elementor benutten.

Doe mee met de revolutie

Ga met ons mee op deze opmerkelijke reis terwijl we het potentieel van AI inzetten om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop webbouwers websites bouwen en ontwerpen. Deze nieuwe mogelijkheid is nu beschikbaar voor al onze huidige AI-plannen en biedt je ongeëvenaarde flexibiliteit en creatieve controle.