Bij de opening van het derde kwartaal van 2024 is Elementor er trots op dat het meer dan 17 miljoen websites van energie voorziet en webmakers over de hele wereld tools blijft geven om hun toekomst te ontwerpen. Hier volgt een korte samenvatting van de driemaandelijkse Roadmap Show, waar productexperts de nieuwe functies en producten deelden die gepland staan voor het derde kwartaal van 2023.

Plugin Features Roadmap Q3 2024 Blog Post 1 Alles Wat Elementor Heeft Gepland Voor Q3 1

Sterk presterende websites die converteren

Het afgelopen kwartaal zat vol met professionele ontwerpfuncties zoals de Off-Canvas Widget en de Taxonomy Query voor Loop Carousels en Grids, naast krachtige prestatieverbeteringen zoals Element Caching. Het komende kwartaal wordt dat momentum voortgezet met ontwerptools zoals de Link In Bio en de nieuwe zoekfunctie met live resultaten, naast zwevende contactknoppen. Met deze krachtige nieuwe functies kun je aantrekkelijkere websites maken die je helpen om bezoekers om te zetten in klanten. De komende versies van de website builder zullen ook de prestaties van je websites blijven verbeteren. Versie 3.23 zal het bewerken van geneste elementen aanzienlijk verbeteren. Daarnaast werken de ontwikkelingsteams van Elementor al aan manieren om de prestatiemeting “Ongebruikte CSS” te verbeteren en je laadtijden verder te verbeteren.

De toekomst van WooCommerce marketing

Tot nu toe stelde Elementor je in staat om websites te bouwen en je toekomst te ontwerpen. Nu introduceren we met veel plezier Send – dat je de tools geeft die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien, zelfs als je WooCommerce winkel niet is gebouwd met Elementor. Dus als je vanaf dag één deel wilt uitmaken van de Send community en de toekomst van WooCommerce marketing vorm wilt geven – volg dan de link om je plek te reserveren in het exclusieve early access programma. We kunnen niet wachten om je feedback te horen.

Elementor Ai Roadmap Q3 2024 Blog Post Alles Wat Elementor Heeft Gepland Voor Q3 2

Versterk je workflow met Elementor AI voor een snellere eerste opzet

Het afgelopen jaar heeft Elementor AI geïntegreerd in de websitebouwer om je workflow te verbeteren door minder tijd te besteden aan overbodige taken, zodat je meer tijd hebt om je creativiteit te voeden. In het afgelopen kwartaal zijn nieuwe functies geïntroduceerd, zoals AI Copilot, terwijl bestaande functies zijn verbeterd om tekst, afbeeldingen en code te genereren die direct relevanter voor je zijn. In de komende drie maanden zullen er nog meer verbeteringen worden aangebracht aan de AI-functies, naast nieuwe functies die je dynamische inhoud verbeteren, zoals “Uitgelichte afbeelding” die voor je berichten wordt gegenereerd en functies die het opzetten van je website versnellen.

Elementor Hosting Roadmap Q3 2024 Blog Post Alles Wat Elementor Heeft Gepland Voor Q3 3

Schaal sneller met Elementor Hosting

Het afgelopen kwartaal is transformatief geweest voor Elementor Hosting. We stonden gedurende 2024 consequent in de hoogste regionen van Google’s Core Web Vitals, en de afgelopen maanden waren we nummer 1! Dit succes is te danken aan onze eersteklas Cloud Hosting-infrastructuur met C2-servers van Google Cloud, Cloudflare CDN en uitgebreide investeringen in R&D. We hebben ook speciale e-commerceplannen geïntroduceerd die onze toonaangevende Cloud Hosting, WordPress builder en een eersteklas WooCommerce-thema combineren, geoptimaliseerd voor snelheid en conversies. Onze autoscaling-technologie, die in alle hostingpakketten is inbegrepen, zorgt ervoor dat je sites piekbelastingen naadloos aankunnen en garandeert een uitzonderlijke ervaring voor elke bezoeker zonder extra inspanning. We hebben onze database geüpgraded naar MySQL 8, waardoor de prestaties en beveiliging zijn verbeterd. Onze 24/7 support door experts omvat nu ook WhatsApp voor de hogere plannen, waarmee we onze toewijding aan gebruikerstevredenheid tonen. Daarnaast vereenvoudigt onze vernieuwde migratietool het verhuizen van je websites naar Elementor Hosting, waarbij je gratis praktische hulp krijgt. Vooruitblikkend belooft Q3 nieuwe functies zoals landspecifieke verkeersblokkering en verbeterd pluginbeheer. We doen er alles aan om je de hostingdiensten te bieden die je nodig hebt! Doe mee aan onze community-enquête om onze toekomstige roadmap te beïnvloeden en ons te helpen het beste hostingplatform op maat van jouw behoeften te blijven maken.

Elementor’s Q3 2024 Roadmap: Spannende nieuwe functies en verbeteringen

Aankomende releases bevatten professionele ontwerptools en prestatieverbeteringen die je websites zullen versnellen. Je kunt ook deelnemen aan Send’s exclusieve early access programma om de toekomst van WooCommerce marketing mee vorm te geven. Elementor AI zal een onafscheidelijk deel blijven uitmaken van de workflows van ontwerpers, en Elementor Hosting staat op het punt om nog sneller en veiliger te worden, terwijl het je functies biedt die het de perfecte oplossing maken voor het schalen van je websites.